10 december 2023

DEN 9 FEBRUARI UPPHÖR ALLA RESTRIKTIONER I SVERIGE

Enligt Text-TV, kommer Regeringen i morgon att besluta att ta bort samtliga restriktioner från och med den 9 februari.

Sveriges vaxzistiska järntriangel, Region Dalarna,  Region Blekinge och Region Kalmar, har däremot inte tagit emot beslutet med varm hand utan skall, enligt uppgift, vara fullkomligt rasande och redo att storma Rosenbad, kanske redan ikväll med hjälp av Dalaregementet.

Region Dalarnas Obersturmführer Ulf Berg (m), skrek att allt är de ”ovaccinerades” fel och barrikaderade sig sedan i ett bergrum på hemlig ort i Falun tillsammans med Magnus Gärdebring (m) för Region Blekinge och Angelica Katsanidou (s) för Region Kalmar. Flera nyvaxzistiska kommuner, bland annat Växjö och Nykvarn skall också ha anslutit och även ledarna för dessa uppges befinna sig i bergrummet, eller Füherbunkern, som Uffe brukar kalla den.

Enligt en källa inom Dalaregementet, skall dock samtliga soldater ha insjuknat i omikron och vara ur stridbart skick, trots både tre- och fyrdubbla injektioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.