31 maj 2023

CHEFSLOBBYIST HÖJER ETT VARNANDE FINGER

Chefslobbyisten Tedros Adhanom Ghebreyesus på Bill & Melinda Gates Foundations nästan alldeles egna lobbyistorganisation WHO, höjer ett varnande finger och säger att det är för tidigt att deklarera seger över pandemin.

Tedros uttrycker även besvikelse över de länder som kapitulerat inför smittspridningen. 

Både Pfizer och Moderna håller ju på för fullt att ta fram nya injektioner, som enligt uppgift ska bita på omikron.

Den där lilla detaljen att de blir tillgängliga först under sommaren, spelar mindre roll. Det viktigaste som alltid för WHO, är att läkemedelsbranschen får sälja maximalt. Och där har Sverige, som beställt runt 100 miljoner doser, verkligen dragit sitt strå till läkemedelsbranschens vinstberg, som får Mount Everest att se ut som Kinnekulle. Bra jobbat, Bill är helnöjd med dig, hälsar Tedros till Richard Bergström, som är vaccinsamordnare i Sverige och före detta chefslobbyist för läkemedelsbranschen i Bryssel. 

Vi vill absolut inte att försäljningen av injektioner ska riskera att upphöra, tillägger Tedros, som när svininfluensan tog slut alldeles för tidigt. Då blev Melinda fullkomligt rosenrasande och skrek och hotade hela ledningsgruppen med sin allra mörkaste stämma. 

Men allra argast det var Bill. Han skrek så högt i falsett, att det ringde i öronen under två veckor på alla som befann sig i styrelserummet den där ödesdigra dagen. Något sådant får absolut inte hända igen. Utan Bill & Melinda Gates Foundation, är det slut med den här fina lobbyistorganisationen, avslutar Tedros.

För den som inte minns, så höll det på att går riktigt illa för WHO efter svininfluensan.

”Kritiken mot FN-organisationen och för den delen också smittskyddsansvariga i olika länder som följt WHO:s riktlinjer har i bara vuxit i styrka. Det handlar om anklagelser för överdrifter, hemlighetsmakeri och mångåriga dolda relationer med vaccinindustrin. WHO:s ursprungliga larm om minst två miljoner dödsfall i svininfluensan sätts mot det faktiska utfallet på 18000 döda i en värld där två miljoner människor dör i aids varje år och tre miljoner i tbc.”

”En pandemi som aldrig var en pandemi. Slöseri med enorma summor skattepengar och omotiverad skräck som spreds till befolkningen, slog till exempel en EU-utredning fast. Den ansedda brittiska läkartidningen BMJ har krävt snabba insatser för att återställa förtroendet.

Det är nu detta arbete som WHO-ledningen måste ta itu med. Det första försiktiga steget togs redan när pandemilarmet blåstes av. Då offentliggjorde WHO de tidigare så hemliga namnen på medlemmarna WHO:s viktiga katastrofkommitté. Det är den som i realiteten bestämmer om och när en influensa ska klassas som pandemi med mångfacetterade effekterna inte minst för vaccintillverkarna och deras vinster.

Det visar sig nu att denna kommitté består av 15 högt uppsatta experter, varav fem (två amerikaner och tre britter) officiellt till WHO uppgivit att de har kontakter med och fått pengar från läkemedelsindustrin som personliga konsulter och/eller som mottagare av anslag.

Effekten av denna kunskap är svår att avgöra och WHO har också tillsatt en som man påstår ”opartisk” utredning om pandemihanteringen.

En förändring i jävsreglerna och ökad transparens som det brukar heta väntar sannolikt inom det tidigare så slutna WHO. Om huvuden kommer att rulla återstår att se.

Kvar från de fjorton månaderna av hysterisk pandemi är gigantiska högar av oanvänt vaccin i stora förråd världen runt. Bara i Sverige köptes 11 miljoner doser in för 400 miljoner kronor. I Holland och andra länder har vaccinhögarna börjat brännas upp.”

Som vi alla vet, rullade inga huvuden i WHO. Det blev, ”Back to business as usual.”

Se även:

BILL GATES GAVE 319M USD TO CNN, NBC, NPR, ETC.

OM FACT SHEET N°335, FUSK, MUTOR OCH KORRUPTION INOM LÄKEMEDELSBRANSCHEN

Den här gången däremot, måste ovillkorligen tonvis med huvuden rulla på riktigt.

Källor:

https://www.svd.se/pandemin-var-ingen-pandemi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.