1 oktober 2023

ÄVEN NORGE LÄTTAR REJÄLT PÅ RESTRIKTIONERNA

Norge tar ett stort kliv närmare Danmark och England och lättar på majoriteten av coronarestriktionerna från och med klockan 23 ikväll och tar bland annat bort alla gränser för publiktak både inomhus och utomhus.

”Vi har gått in i en ny fas av pandemin, säger statsminister Jonas Gahr Störe på en pressträff.”

Till alla norrmäns stora glädje, som fram tills dess, fått nöja sig med alkogel, blir det återigen tillåtet att servera vanlig alkohol på restauranger och barer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.