3 oktober 2023

SVERIGES RADIO LANSERAR EGEN KONSPIRATIONSTEORI

I torsdags, 2022-01-27, lanserade Svenska Public Service, Sveriges Radio P1, Vetenskapsradion Nyheter, teorin att Ryska snuvan år 1889-1892, kan ha varit en coronapandemi. 

Artikeln, som ”uppbackas” av en något tillkrystad vetenskaplig studie från 2021-07-13, är förvisso lite intressant att läsa, men eftersom Sveriges Radio brukar ha för vana att se det ryska hotet i allt, är det inte särskilt svårt att se vad det egentliga syftet är.

Det hade varit lite mera klädsamt att istället börja att utforska Wuhanspåret, där det nu finns handlingar, som genom domstolsbeslut offentliggjorts, och som bevisar att USA finansierat så kallad ”gain of function”-forskning på corona-virus, på The Institute of Virology i Wuhan och att Anthony Fauci ljög om detta inför senaten.

Detta särskilt mot bakgrund av att systerföretaget SVT, tidigare förnekat ”labbteorin”, och bidragit till att människor, på osanna grunder, kallats för konspirationsteoretiker och foliehattar. Inte minst då även MSB – Myndigheten för samhällsskydd och beredskap i en rapport avfärdat teorin som en konspirationsteori, liksom svenska myndigheter generellt.

”Vi vågade inte rapportera om labbteorin”

Istället för att granska verkligheten, lanserar Sveriges Radio följaktligen en egen konspirationsteori.

Se även: 

FAUCI SKAPADE DET ”NATURLIGA” URSPRUNGSNARRATIVET

PROJECT VERITAS – MILITARY DOCUMENTS ABOUT GAIN OF FUNCTION CONTRADICT FAUCI TESTIMONY UNDER OATH

”THE REAL ANTHONY FAUCI” AVSLÖJAR AVGRUNDSDJUP KORRUPTION

CIA:S DARPA AVSLOG FINANSIERING AV SARS-CoV2-PROJEKTET

Källor:

https://sverigesradio.se/artikel/ryska-snuvan-kan-ha-varit-coronapandemi

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ryska_snuvan?fbclid=IwAR2EONFSQxgaOw5KuD4Wd-2q92NIiEmMcF3MJZ1Ir0Q_HgowWLP_EXr5R8g

https://www.varldenidag.se/nyheter/svt-reporter-vi-vagade-inte-rapportera-om-labbteorin/repueu!rNYIA12CWP6u1CwoZTG0Q/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.