28 september 2023

SANNOLIKT ÖVER 100 MILJONER INJEKTIONER BESTÄLLDA

Enligt en artikel från TT, som förmodligen publicerats i samtliga dagstidningar, 2022-01-27, har Sverige tydligen beställt 75 miljoner doser ”vaccin”. Som om nu Sverige överhuvudtaget skulle kunna beställa något. Men det kanske känns bättre istället för att säga att det är Regeringen, Socialdepartementet eller Lena Hallengren som skrivit på, nu när det är valår och allt.

”34 miljoner vaccindoser ska levereras till Sverige under 2022 och ännu fler är beställda.”

”Sverige har beställt 75 miljoner doser vaccin, varav 34 avses levereras under 2022, säger socialminister Lena Hallengren (S) på en pressträff.

– Brist på vaccin får aldrig vara en stoppkloss i vaccinationsarbetet, säger hon.”

Den misstänksamme, undrar förmodligen om Socialdemokraterna har ordnat nya extra givmilda sponsorer lagom till valkampanjen.

Den extra misstänksamme ifrågasätter kanske om det var lämpligt att välja just Richard Bergström som vaccinsamordnare, eftersom han har ett förflutet som chefslobbyist i Bryssel åt läkemedelsindustrin. Likaså om det var lämpligt att han ingår i den grupp som tecknat avtal direkt med läkemedelsföretagen för hela EU.

Skärmdump

Lena Hallengren verkar inte kunna släppa tanken alls på injektioner, trots att både Danmark och England slutat klassa covid som samhällsfarlig sjukdom och dessutom slopat alla restriktioner. 

I artikeln framgår även att injektionsfabrikörerna håller på och laborerar fram nya versioner av mirakelelixiret, för att det ska fungera mot omikron, eller vara anpassat mot omikron, som det så fint står i artikeln. 

”Vaccinbolagen jobbar nu med att ta fram vaccin anpassat mot omikron. Enligt regeringens vaccinsamordnare Richard Bergström har Pfizer-biontech startat sina kliniska prövningar som tar 6-8 veckor. Efter ett godkännande från Europeiska läkemedelsmyndigheten EMA kan doserna tillverkas och levereras.

– Doserna (från Pfizer-Biontech) kommer under sommaren. Moderna ligger någon månad efter. Vi har kontrakt med båda, säger han.

Uppdatering i april

Både Hallengren och Bergström trycker på att det är viktigt att ta en tredje dos vaccin nu och inte vänta på ett uppdaterat vaccin.

– De vaccin vi har nu skyddar bra mot svår sjukdom och död vid omikron så man ska inte vänta på en uppdaterad version, säger Lena Hallengren.

Hon trycker också på att det finns stora poänger med att ta vaccin, trots att man nyligen haft covid-19 och därmed är immun mot sjukdomen.

– Att man inte blir allvarligt sjuk och att man inte måste vara borta från jobbet. Det som händer när många smittas samtidigt är att fler blir allvarligt sjuka samtidigt och ökar trycket på vården, säger Lena Hallengren.

– Det är viktigt att ta en tredje dos nu, men vänta någon vecka efter att du varit sjuk, säger Richard Bergström.”

Den logiskt tänkande förstår redan här, att inte ens tillverkarna själva anser att de nuvarande versionerna fungerar mot omikron. 

Om de existerande injektionerna skyddar bra mot svår sjukdom och död vid omikron, skulle det naturligtvis inte finnas någon anledning alls att gå igenom den kostsamma och tidskrävande processen att anpassa det för omikron. 

Men Hallengren och Bergström vet att folket sällan uppmärksammar sådana små ”detaljer”. 

Dessutom har Hallengren sin alldeles egna superkraft att ta till, det vill säga att avleda uppmärksamheten genom att ta selfies och se dum ut, om det skulle komma några jobbiga frågor.

Eller känner du någon som injicerat sig två, tre eller fler gånger och inte blivit sjuk av omikron? 

Hur du någonsin upplevt att den som injicerat sig, blivit mindre sjuk än den som är oinjicerad?

Den som läser Text-TV, minns också att till och med två svenska forskare, idag, indirekt talat sig varma för omikron och att Sverige, på på grund av den exceptionellt höga smittspridningen, kommer att uppnå flockimmunitet senast inom två veckor. Flockimmunitet uppnås således senast 2022-02-12. Länk finns också längre ned.

Att injektioner som påstås fungera mot omikron först kan komma under sommaren från Pfizer och någon månad senare från Moderna, inger inte något förtroende alls över att varken politikerna – som bränner pengar som aldrig förr, eller att dessa tillverkare är ute efter att skydda befolkningen. Omikron kommer att vara långt borta innan dess.

Det är uppenbart att den politiska adeln vill att alla skall fortsätta med injektionsprogrammet, oavsett hur verkligheten ser ut.

34 miljoner injektioner under hela 2022, är rätt mycket för ett land som redan injicerats med cirka 18 miljoner doser under 2021.

Snart borde till och med den mest inbitne injektionsextremisten börja fundera över om injektionerna verkligen fungerar som bra som tillverkarna och myndigheterna försöker göra gällande. Och om injektionerna är så säkra som de påstår. 

För dig som oroar dig för att inte få din åttonde ”booster”, kan du vara lugn. Utöver dessa 34 miljoner doser för 2022, har Regeringen eller Socialdepartementet beställt ytterligare 41 miljoner doser. Med totalt 100 miljoner beställda doser sedan 2021, kommer du därmed även att kunna få både en nionde och tionde injektion.

De hittills inkomna 96 145 rapporter om misstänkta biverkningar, indikerar dessutom att det blir allt färre som behöver dela på doserna. 

Kanske kommer de 75 miljoner doserna att räcka till alla som vill fortsätta att ta ”boosters” fram till sin egen död.

Källor:

https://www.gp.se/nyheter/sverige/m%C3%A5let-%C3%A4r-%C3%A5rlig-vaccinering-mot-covid-19-1.64574222

https://www.covid-19-informationscentret.se/2022/01/30/flockimmunitet-om-en-till-tva-veckor/

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.