8 december 2023

COVID FÖR ANDRA GÅNGEN – TUR ATT JAG ÄR OINJICERAD!

Alla känner vi många som är injicerade med både två och tre injektioner. 

Trots injektionerna, som felaktigt kallas ”vacciner” och istället bör kallas vid sitt rätta namn, experimentella mRNA-preparat, har nästan alla blivit rätt sjuka av covid. Många av dessa, till och med ordentligt sjuka. 

Riktiga vacciner brukar väl inte fungera på det sättet, efter så kort tid?

Min första omgång Covid hade jag i februari 2021. Det kändes ungefär som en vanlig influensa, förutom att syresättningen gick ned avsevärt. Det blev plötsligt rätt jobbigt att gå i en enda trapp. Men det gick över helt på cirka en vecka från första symptom.

I torsdags fick jag covid för andra gången. Första dagen fick jag magsmärtor, huvudvärk och illamående och vilade då i sängen nästan hela dagen och åt inte särskilt mycket förutom enklare kvällsmat. Och jag tog en Ipren, vilket jag aldrig annars brukar göra. Dag 2 tog jag en rejäl sovmorgon och mådde bättre, men vilade ändå några gånger extra. Aptiten var nästan helt återställd. Dag 3 tog jag en kort sovmorgon med aptiten helt återställd och arbetade därefter fysiskt och sitter nu klockan 02:16 och skriver nu ihop det här och kommer kanske att sitta och skriva någon timme till, på något annat.

Det här är inget ovanligt när det gäller förkylningar och influensor, förutom att jag nästan aldrig brukar få influensa. 

Nästan ingen, som är fullt frisk, och sköter om sin hälsa, och inte är väldigt gammal, brukar dö.

Därför är det lite lustigt att de flesta som låtit injicera sig – och ändå blir rejält mycket sjukare än vad jag blev, brukar utropa: 

”Tur att jag ”vaccinerat” mig, annars hade jag kunnat dö!”

Nej, de flesta dör inte av influensor och heller inte av covid. 

Särskilt inte de som är friska och i arbetsför ålder och brukar säga just detta när de blivit sjuka.

Eller de som injicerat sig, och nästan strukit med på kuppen, som Adam Karlsson 26.

”Bara några dygn efter andra dosen Moderna-vaccin fick 26-årige Adam Karlsson ett konstigt tryck över bröstet.

På sjukhuset konstaterade läkarna akut hjärtmuskelinflammation – troligtvis orsakad av vaccinet.

Men Adam ångrar inte att han valde att vaccinera sig.

– Risken att bli allvarligt sjuk i covid-19 kändes värre än detta.”

Hur tänker man då? Att det bara var hjärtintensiven och att det inte är så farligt om hjärtat stannar när man är 26 år gammal?

Adam är säkert en jättesnäll kille, men det är uppenbart att han drabbats av den masspsykos som media och myndigheter skapat. Liksom alla unga elitidrottare världen över, som inte längre kan idrotta på elitnivå på grund av skador på hjärtat. Eller de som drabbades ännu värre och inte längre lever.

Mörkertalet kan vara obehagligt enormt. Enligt officiell statistik, samt statistik från försäkringsbolag världen över, har den förtida dödligheten i arbetsför ålder under 2021 gått upp med 40% i åtskilliga länder. Detta har aldrig hänt förut i modern tid.

Enligt Socialstyrelsens senaste statistik över antalet avlidna av/med covid, 14 995 personer, tillhörde hela 85% eller 12 700 av alla avlidna, en eller flera av de fyra sjukdomsgrupper som Socialstyrelsen valt att inkludera i statistiken, dvs, ”Hjärt- och kärlsjukdom”, ”Högt blodtryck”, ”Diabetes” och ”Lungsjukdom”. 

Det förefaller sannolikt att de som inkluderats i sjukdomsgrupperna, endast haft en dokumenterad historik av någon av dessa sjukdomsgrupper, med följden att den verkliga andelen borde vara ännu högre.

Det är även sannolikt att ytterligare hälsorelaterade tillstånd och sjukdomar kan ha bidragit till dödsfallen, såsom till exempel övervikt, cancer och olika immunbristsjukdomar. 

Ålder i kombination med dessa sjukdomsgrupper, är däremot en hög riskfaktor. 

Hela 13 243 av de 14 995 avlidna, eller 88%, var över 70 år gamla. 

Du som är fullt frisk och i arbetsför ålder, behöver definitivt inte oroa dig för att dö av covid.

Hursomhelst, jag är glad att jag inte utsatte mig för risken för allvarliga biverkningar på både kort och lång sikt.

Eller bidrog till att plundra Sveriges skattebetalare, deras barn och deras barnbarn på ofantliga summor, som hade kunnat göra skillnad på riktigt, för folket.

Källor:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/x8eP2B/adam-26-hamnade-pa-hjartintensiven-efter-covid-vaccinet

https://www.socialstyrelsen.se/statistik-och-data/statistik/statistik-om-covid-19/statistik-over-antal-avlidna-i-covid-19/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.