3 oktober 2023

INGE WAXIN – PFIZERS EGEN ”THE MARLBORO MAN”?

Inge Waxin, finns tydligen på riktigt, enligt Arbetarbladet, och är dessutom rejält ”vaccinerad”, hela SEX gånger, tvärtemot vad hans namn antyder.

Om du läst marknadsföring, känner du förmodligen till, ”The Marlboro Man”.

”The Marlboro Man is a figure that was used in tobacco advertising campaigns for Marlboro cigarettes. In the United States, where the campaign originated, it was used from 1954 to 1999. The Marlboro Man was first conceived by Leo Burnett in 1954. The images initially featured rugged men portrayed in a variety of roles[1] but later primarily featured a rugged cowboy or cowboys in picturesque wild terrain.The ads were originally conceived as a way to popularize filtered cigarettes, which at the time were considered feminine.

The campaign, created by Leo Burnett Worldwide, is said to be one of the most brilliant advertisement campaigns of all time. It transformed a feminine campaign, with the slogan ”Mild as May”, into one that was masculine, in a matter of months. The first models were a Navy lieutenant and Andy Armstrong, the ad agency’s art supervisor. Other early models were Robert Larking, the sales promotion director of Philip Morris; and others from the Leo Burnett ad agency, Lee Stanley and Owen Smith. A number of models who have portrayed the Marlboro Man have died of smoking-related diseases.”

En vild gissning är att telefonerna nu går varma hos både Pfizer och Moderna, för att kunna få tag på det nya affischnamnet, Inge Waxin, för att försöka få ensamrätt och teckna avtal. 

Marknadsförings- och PR-avdelningarna har säkerligen också redan börjat brainstorma.

”Kan Inge Waxin vaccinera sig SEX gånger, så kan alla!”

Källor:

https://www.arbetarbladet.se/2022-01-29/gavlebon-inge-waxin-har-vaccinerat-sig-sex-ganger-senaste-aret

https://en.wikipedia.org/wiki/Marlboro_Man

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.