3 oktober 2023

BORLÄNGE GÖR TVÄRTEMOT ENGLAND OCH DANMARK

Efter att England och Danmark beslutat att slopa alla restriktioner – då omikron i princip ses som ofarlig, går den lilla bidragskommunen Borlänge i Dalarna mot strömmen och gör precis tvärtom, rapporterar Sveriges Radio. 

”Nu har även Borlänge kommun beslutat att införa krav på vaccination mot covid-19 för nyanställda som kommer att ha direktkontakt med brukare, barn och personer i riskgrupp.

Men fackförbundet Kommunal är emot att coronavaccinering blir ett krav för att få en tjänst.

Kommunalrådet Mari Jonsson (S) försvarar dock beslutet.”

Källor:

https://sverigesradio.se/artikel/vaccinkrav-infors-i-borlange-kommun

One thought on “BORLÄNGE GÖR TVÄRTEMOT ENGLAND OCH DANMARK

  1. Jag tycker att folkhälsomyndigheten. Läkemedelsverket bör lyssna på forskare och EMA Läkare Immunologi. Då det gäller boosters. Då det försvagar immunförsvaret. Inte utgör ett försvar för sjukdomar tvärtom. Folk blir mer känsliga för sjukdomar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.