28 september 2023

PFIZER HAR UTÖVAT UTPRESSNING MOT ÅTSKILLIGA LÄNDER

För att Argentina skulle få köpa injektionerna av Pfizer, fick de ställa Argentinas hela bankreserv, militärbaser och ambassadbyggnader utomlands, som säkerhet mot framtida kostnader till följd av biverkningar. Pfizer har dessutom tvingat regeringar världen över till att inte avslöja de avtal som de ingått tillsammans med Pfizer.

Det verkar således som att Pfizer själva är lite osäkra på huruvida injektionerna bör kunna anses som säkra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.