1 oktober 2023

ITALIENSKA TV-KANALEN RAI 2 – OM COVID, BEDRÄGERI, LÖGNER OCH PENGAR

Den kritiskt tänkande människan har naturligtvis, med all rätt, frågat sig hur det skulle kunna vara möjligt att myndigheter världen över, kraftigt manipulerat och överdrivit statistiken för antalet inlagda covid-patienter. Och vad skulle sjukhusen ha att vinna på det? 

I Italien har statliga TV-kanalen RAI 2 nu avslöjat att sjukhusen där, förmodligen helt lagligt, vunnit exakt 3 713 EUR per intagen covid-patient, samt hela 9 697 EURO per intagen covid-patient till IVA.

På grund av denna mycket generösa ersättning, är det därför inget stort mysterium att en patient som blir inlagd för vård av cancer, eller en patient med benbrott, omedelbart förvandlas till en covid-patient, även om han eller hon är helt symptomfri.

Som en följd av detta, har det naturligtvis också blivit fel i otaliga dödscertifikat, eftersom det annars skulle se lite märkligt ut om covid-patienten plötsligt dog av cancer.

Följdfrågan borde handla om hur ersättningsmodellerna ser ut i andra EU-länder, inklusive Sverige. 

Det förefaller inte orimligt att anta att detta i någon form utgör centraliserat styrt EU-bidrag.

Om detta skulle stämma, kan EU, med fördel, redan idag läggas ned och lämpligen följas av diverse åtal.

Tack Johanna Sofia Siljehagen för tips och översättning!

Källa: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.