28 september 2023

CRISTIAN TERHES, MEP, OM VAD SOM EGENTLIGEN SKER

Enligt en intervju av Newsvoice med EU-parlamentarikern Cristian Terhes, är vaccinpassen bara inledningen till den totalitära kontroll som EU håller på att införa. Ett system som ska påminna om Kinas social kreditsystem – där alla medborgares värde rankas av myndigheterna och av allt medborgarna gör.

Cristian Terhes uppger även att han själv arbetar på projektet, men motsätter sig det och dokumenterar allt. ”EU-passet”, skall innehålla all information om var och en, bankkonton, ID och användas för att minska koldioxidutsläppen. Det vill säga, ingen kommer att ha möjlighet att köpa den mängd kött osv, som EU bestämt är för mycket.

Se även: https://newsvoice.se/2022/01/christian-terhes-eu-byrakraterna/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.