8 december 2023

FUNKAR INTE INJEKTIONERNA? EXTRAINKALLAT KRISMÖTE

Idag, måndag den 24 januari, kanske den sista dagen innan mänskligheten dör ut på grund av den fruktansvärda pandemin, rapporterar de hjältemodiga journalisterna på Jönköpings-Posten, med fara för sitt eget liv, om den fruktansvärda och ohållbara situationen i Mullsjö.

”Apoteket tvingas stänga en timme varje dag på grund av sjukdomsläget

Pandemins nya våg gör att många arbetsplatser har problem med bemanningen just nu. På Kronans Apotek i Mullsjö är många i personalen sjuka och därför stänger man nu tillfälligt en timme mitt på dagen.”

Har de inte tagit alla sina injektioner? Behöver de ta ännu fler?

På grund av katastrofen på Apoteket Kronan i Mulsjö, agerade Lena Hallongrotta blixtsnabbt och beordrade Folkölsmyndigheten att hålla ett extra krismöte med ledarna för alla regioner, över videolänk. 

För att minimera risken för otillbörlig påverkan från Kina, Ryssland, Sveriges tre medlemmar i NMR och den så kallade ”antivaxx-rörelsen”, beslutade Lena Hallongrotta, på SÄPO:s inrådan, att inget protokoll skulle få föras av någon. Den som gör det, är dödens lammunge – sade Lena med barsk röst i falsett. 

Sveriges samlade expertis, dvs Matti Säljberg – styrelseordförande för Injektionsfabriken Produktion AB och enligt uppgift, även professor på Karl Ollon Institutet och intim vän och kollega med en av Mordernas grundare – som också enligt uppgift är professor på Karl Olloninstitutet.

Efter att alla hade kopplat upp sig och gjort den sedvanliga hyllningshälsningen med högerarmen, tog Matti snabbt ordet och sade att allt beror på att de har tagit alldeles för få injektioner.

”Det är inte alls konstigt att behöva ta både trettiosex till fyrtiosju injektioner innan fullt skydd uppnås”.

Lena Hallongrotta instämmer, men säger snabbt åt Matti att hålla käften då hon var fullt upptagen med att ta en selfie, som hon brukar göra varje dag.

Efter att ha laddat upp den nya selfin på Facebook och taggat Morgan Pelle Jönsson, tillägger Lena Hallongrotta att det är knökfullt på IVA i Region Jönköping, eftersom de nu har hela 4 patienter där.

Nästan direkt reagerar Annika Strandhål med en skratt-smiley, på den nya bilden. ”Den j**la ho**n” råkar Lena Hallongrotta säga lite för högt.

Plötsligt blir alla knäpptysta. 

Region Dalarnas Obersturmführer Ulf Berg (m), som ogillar tystnad, säger snabbt att allt är de ”ovaccinerades” fel, men att han tagit fram en slutgiltig lösning på anti-vaxx-problemet, som går ut på att de ska luras in i något slags dusch, som en gång för alla skall göra slut på dem. Alla jublar, förutom Matti, som direkt får onda blickar på sig av alla ledare, inklusive Lena Hallongrotta.

Matti harklar till och säger, öh jo, men alltså, då kommer de ju inte att kunna ta några fler injektioner, och det är är ju ganska mycket pengar vi pratar om? Kan inte Polisen tvinga dem istället? Karl Ollon Institutet skulle förmodligen kunna vara behjälpliga att ta tram särskilda injektionspilar, som polisen sedan skulle kunna använda i sina förstärkningsvapen?

Oj, det här låter ju jättespännande säger Lena Hallongrotta. 

Men så plingar det till igen i hennes mobil. Hallongrotta ser att det är Annika som nu också lämnat en kommentar och skriker högt ut så alla hör, att hon ska mula den jäveln och loggar sedan ut alla från videolänken.

Källa:

https://www.jp.se/2022-01-24/apoteket-tvingas-stanga-en-timme-varje-dag-pa-grund-av-sjukdomslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.