1 oktober 2023

MATTI SÄLLBERGS PATENTANSÖKAN PÅ CORONA-VACCIN

Massmedia i Sverige har antingen oerhört dåliga på att göra bakgrundsefterforskning på Matti Sällberg, när de använt honom som oberoende expertvittne över hur Sverige ska ta sig ur pandemin, dvs hur många injektioner som krävs – för enligt Matti Sällberg, har injektioner alltid varit den enda vägen ur den så kallade pandemin. Det enda som har varierat något, är hur många injektioner som krävs.

Att gå in på http://www.proff.se och finna att han är styrelseordförande för Vaccinfabriken Produktion AB, har nog de flesta i Sverige snart klarat av, förutom då journalisterna. Någon av dessa, förutom Per Shapiro, borde i alla fall ha haft ett uns av intresse att ge objektiv och saklig information till allmänheten, men icke sa Nicke.

Journalisterna klarade heller inte av att luska ut att Karolinska Institutets främsta bidragsgivare är läkemedelsföretag och relaterade organisationer. Trots att det till och med står klart och tydligt på KI:s egen hemsida. Där går det att läsa om AstraZeneca, Moderna, Bill & Melinda Gates Foundation med flera. Det står till och med att en av grundarna till Moderna, Kenneth Chien – är professor på KI. Till och med amerikanska myndigheter som Anthony Fauci har inflytande över, står omnämnda bland finansiärerna. Läs även mer här.

Det är således oerhört överrumplande att experter från KI, talar FÖR – och inte MOT preparat, som deras finansiärer säljer.

Vem hade ens i sin vildaste fantasi kunnat ana något sådant?

Men, eftersom journalister i allmänhet idag verkar ha blivit vana att bli matade med sked, helst av silver och gärna under evenemang där de riktigt kan smörja kråset – som i Almedalen, är det kanske inte så förvånande.

Utifall att det finns någon journalist med självrespekt kvar, jag vet att det finns några – men de är försvinnande få, kommer här Matti Sällbergs patentansökan, ”WO2021195286 – COMPOSITIONS AND METHODS FOR TREATING AND PREVENTING CORONAVIRUSES”.

Det kanske inte är något långskott att gissa att det skulle vara dåligt för Matti om ”pandemin” plötsligt tog slut.

Källor:

https://ki.se/en/research/external-research-funding

https://ki.se/en/research/us-research-funding-at-ki

https://nyheter.ki.se/professor-kenneth-chien-om-moderna-och-covid-19-vaccinet

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2021195286&_cid=P11-KX51H0-71768-1

One thought on “MATTI SÄLLBERGS PATENTANSÖKAN PÅ CORONA-VACCIN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.