3 oktober 2023

DAGENS TIPS – FÖR SVAR, SE KOMMANDE INSLAG PÅ SVT

Demonstrationen i Stockholm kommer sannolikt att bli en av de största demonstrationerna på väldigt länge. Det borde kännas lite jobbigt för den nuvarande regimen, dvs Regering, Riksdag och Folkhälsomyndigheten.

För att minimera påverkan på de övriga, lydiga medborgarna, har regimen främst följande val:.

  1. Minimal nyhetsrapportering. Det som inte syns, har inte hänt.
  2. Lyfta fram demonstranterna som oansvariga och farliga för hälsan.
  3. Marginalisera och radikalisera demonstranterna, så att ingen annan vill förknippa sig med dem. De vanlig människorna, som de flesta skulle kunna identifiera sig med, kommer att vara sällsynta i reportagen
  4. ”False flag” – attacker. Dvs beordra ”utklädda” demonstranter till att utföra våldsdåd, som är så allvarliga att rörelsen självdör. Detta är inte typiskt för Sverige, mig veterligen, och förhoppningsvis inträffar det inte, men det skall inte uteslutas, när höga positioner och enorma intäkter står på spel.
  5. Löpande följa upp med statistik om nya smittofall och koppla ihop detta med demonstrationen, efter densamma, för att i efterhand ytterligare skuldbelägga demonstranterna och minimera risken för påverkan på den övriga befolkningen. Kanske i kombination med nya restriktioner – som då kan påstås ha orsakats av demonstranterna – och inte politikerna själva, vilket naturligtvis kan öka på motsättningarna ytterligare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.