10 december 2023

NEJ SÄPO – JAG FÅR INGA PENGAR FRÅN FRÄMMANDE MAKT

SÄPO är allt bra roliga, liksom Socialdemokraterna – som styr över dem genom Regeringen.

Det börjar tydligen kännas riktigt jobbigt inför valet, som jag också skrev om häromdagen, och då är det viktigt att göra allt för att skydda den egna och framtida positionen med alla medel, även med SÄPO – Säkerhetspolisen, som lyder likt en väldresserad pudel.  

När injektionskritiker kommer med fakta, som i det här fallet till största delen kommer från Folkhälsomyndigheten och Läkemedelsverket, alltså från svenska myndigheter, handlar det därför nu om, trumvirvel … 

Tada! – Högerextremism och främmande makt – som det alltid gör, när politikerna beordrat SÄPO att ta itu med en växande opposition mot Regeringen och dess politik. 

Det är för övrigt samma Regering som antingen slarvade bort 249 mötesprotokoll, alternativt är såpass inkompetenta att dessa aldrig upprättats. 

Men å andra sidan kan ju ingen anklaga dem för att ha arbetat med desinformation, i alla fall där, när protokollen saknas … 

Regeringen kan heller inte ha ansetts verka för främmande makt genom den där lilla episoden med ”Transportstyrelsegate” – som sannolikt var en av de största informationsläckorna i världshistorien, där främmande makt fick full tillgång till Transportstyrelsens databas och hela den svenska militärens fordonsregister. 

Nej, det stora hotet mot Sverige, måste givetvis vara högerextrema ultranazistiska anti-vaxxare på den yttersta av de allra yttersta högerkanterna, som alltid är sponsrade av Kina och Ryssland.

När jag tänker efter, är jag ganska säker på att jag flera gånger sett Vladimir Putins underskrift på Läkaruppropets remissvar.

Likaså har jag flera gånger sett både hans underskrift och Xi Jinpings på Bio-Medico Legala Nätverkets debattinlägg i Dagens Juridik.

Själv brukar jag alltid gå ut och äta med ryska ambassadörer och få tjocka bruna kuvert. Jag har även fått 3 medaljer av Putin och en sommarstuga strax utanför Bommersvik.

Det skulle vara kul att veta hur tankarna går på SÄPO och vilka snackisar som förekommer under fikarasterna.

Den logiskt tänkande undrar dock försiktigt varför främmande makt överhuvudtaget skulle ha något som helst intresse av att befolkningen också blir informerad om de faktiska riskerna med injektionerna och inte bara ”fördelar”? 

Eller varför främmande makter skulle vilja att regeringen slutar dränera folket på pengar, genom de fantasisummor som Regeringen hittills spenderat på PCR-tester, injektioner och propaganda? Om främmande makt skulle vilja ta över Sverige, borde det vara mer effektivt att låta Regeringen fortsätta köra landet över ruinens brant, för att därefter ta över landet.  

Vilka är det egentligen som inte bara utgör, utan är ett hot mot Sverige och svenskarna?

Den logiskt tänkande undrar också, om det inte förhåller sig på det sättet, att SÄPO är fast i sina egna konspirationsteorier.

Källor:

Text-TV, sidan 114, 2022-01-19

https://www.dagensmedicin.se/vardens-styrning/politik/fler-statssekreterarmoten-om-pandemin-saknar-protokoll/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.