8 december 2023

CIA:S DARPA AVSLOG FINANSIERING AV SARS-CoV2-PROJEKTET

Enligt nya dokument från Project Veritas, avslog tydligen CIA:s Defense Advanced Research Projects Agency – DARPA, finansiering av SARS-CoV2-projektet, för att det var för farligt. 

Detta är alltså samma projekt, som CDC:s Anthony Fauci därefter anordnade finansiering till och som därefter drabbat hela världen.

Som kanske bekant, blev Fauci avslöjad att ha ljugit inför senaten när han påstod att USA inte hade finansierat forskning på corona-virus vid the Wuhan Institute of Virology in China. 

Detta framkom av 900 sidor tidigare hemligstämplade dokument, som The Interceptor begärde ut genom stämningsförfarande, och därefter fick ut med hjälp av domstolsbeslutet.

Och ja, Sveriges Radio, som hävdar att ”grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet”, råkade helt missa att Fauci finansierat detta eller ställa några som helst andra kritiska frågor, när Sveriges Radio P4 Extra fick besök av Anthony Fauci den 28 december 2021. 

Detta alltså trots att informationen funnits tillgänglig sedan den 7 september 2021.

Eller varför inte några frågor kring boken ”The Real Anthony Fauci”, som skrivits av Robert Kennedy Jr – brorson till president John F Kennedy.. 

Boken borde inte ha undgått Sveriges Radio, eftersom den i flera veckor före intervjun, toppat bästsäljarlistor över hela världen – även på Amazon.

Anthony Fauci ska enligt boken, under aids-epidemin på 1980-talet, ha saboterat effektiva, icke-patenterade behandlingar som kunde räddat många människoliv, och han ska ha gjort likaledes nu under ”pandemin” – stoppat effektiva behandlingar för covid-19 samtidigt som han personligen kommer att tjäna pengar på försäljningen av Modernas Spikevax.

Men det kanske inte hade något nyhetsvärde enligt Sveriges Radio P4 Extra, eller var journalisterna för rädda för Faucis livvakter?

Se även:

https://www.covid-19-informationscentret.se/2022/01/08/the-real-anthony-fauci-avslojar-avgrundsdjup-korruption/

Istället handlade det föga överraskande om det oroande antalet ”ovaccinerade”

”Hans oro är stor över ökningen av omikronvarianten och över att att så många är ovaccinerade i USA och därför extra sårbara.”

Källa:

https://assets.ctfassets.net/syq3snmxclc9/2mVob3c1aDd8CNvVnyei6n/95af7dbfd2958d4c2b8494048b4889b5/JAG_Docs_pt1_Og_WATERMARK_OVER_Redacted.pdf

https://theintercept.com/2021/09/06/new-details-emerge-about-coronavirus-research-at-chinese-lab/

https://sverigesradio.se/artikel/fauci-till-sr-bekymmersam-coronaokning-i-usa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.