10 december 2023

BORIS JOHNSON – ENGLAND SLOPAR BÅDE MUNSKYDD OCH COVIDPASS

Idag bekräftade Storbritanniens premiärminister Boris Johnson att England släpper krav på både covidpass och munskydd från och med nästa vecka, den 24 januari.

”England har lagstiftat om krav på covidpass för många aktiviteter, hemarbete för många samt munskydd ute i offentligheten. Men dessa regler löper ut i nästa vecka, den 24 januari. Och eftersom siffrorna över svårt sjuka i covid-19 nu pekar åt rätt håll så förlängs de inte, säger Johnson i underhuset i London.

– Vi fortsätter råda till användning av munskydd inomhus, särskilt när man umgås med människor man inte brukar träffa. Men vi litar på britternas goda omdöme, säger han.”

Källa:

https://www.svd.se/johnson-omikron-backar-slut-pa-munskyddslag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.