3 oktober 2023

TYCKER DU INTE SOM OSS, ÄR DU DESINFORMATÖR

”När Sverige går till val i september väntas mängden av desinformation och ren propaganda öka. Pandemin har visat att desinformation presenteras som fakta och valen i Frankrike och Nederländerna har ökat mängden av påverkanskampanjer. Sara Överby är samhällspolitisk chef vid Google Sverige och är en av dem som ska se till att Youtube och Google inte missbrukas.

Säkerhetspolisen i Sverige har slagit fast att det är främst Ryssland och Kina som ligger bakom den desinformationsspridning som drabbar Sverige i dag. Sara Överby säger att det är extremt viktigt att…”

”Samhällspolitisk chef” – det låter ju fullständigt normalt. Sådana tjänster har stora, som små företag, alltid haft i alla tider. 

När jag var liten, drömde jag om att bli antingen samhällspolitisk chef eller cowboy, men helst samhällspolitisk chef. 

Det börjar bli riktigt otroligt tröttsamt att höra att Ryssland och Kina ägnar sig åt massiv desinformationsspridning i Sverige.

Vem tror på riktigt att det främst är Ryssland och Kina som ligger bakom den desinformationsspridning som påstås drabba Sverige och ofta även sägs utgöra det största hotet mot demokratin?

Detta särskilt när:

1. Sveriges Regering vägrar lämna ut dokument till Coronakommissionen?

2. Överläkare på Sahlgrenska larmar om att statistiken för covid är gravt överdriven?

3. Vårdanställda tvingas att injicera sig med experimentella preparat för att kunna få behålla sitt jobb, studera eller få arbete?

4. Regeringen infört ”vaccinbevis” för att minska smittspridningen och det i själva verket innebär inte ens oförändrad – UTAN HÖGRE SMITTSPRIDNING?

5. Telia kunde muta Gulnara Karimova med TRE miljarder kronor – OCH BLEV FRIAD AV SVEA HOVRÄTT?

6. Regeringen följer med Wallenberg till Saudiarabien för att sälja vapen. Där homosexuella avrättas. Tillika ett av jordens rikaste länder som krigar mot Jemen.

7. Regeringen sänkt elskatten för Facebook, Google och Amazon med 97%. Facebook fick dessutom 140 miljoner kronor i etableringsstöd. Samtidigt har många svenskar inte ens kunnat betala sina elräkningar på grund av de höga priserna.

Men det är ingen slump att Regeringen använder samma strategi som den alltid gjort. När det inte finns sakargument, blir manipulation det enda som återstår.

Den som inte är socialdemokrat – den är nazist. 

Den som för första gången i sitt liv inte vill injicera sig med ett helt nyutvecklat preparat – den är egoist och antivaxxare på den yttersta högerkanten, dvs nazist.

Det handlar om att skapa och piska upp misstanke och hat mot alla som är fiender till Socialdemokraterna.

Kort och gott, är du inte med oss, är du nazist eller rysk, alternativ kinesisk desinformatör.

Google, Facebook och Youtube bistår givetvis med – i utbyte mot skattebetalarnas generösa ”donationer”, att radera alla som regimen inte anser är önskvärda, inklusive forskare och nobelpristagare.

Källor:

https://www.hbl.fi/artikel/sara-overby-leder-kampen-mot-logn-och-bag-i-svenska-valet-hos-google-och-youtube/

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2022/01/coronakommissionen-nekas-ta-del-av-underlag-om-pandemihanteringen/

https://www.gp.se/nyheter/sverige/regionernas-covid-statistik-kan-vara-missvisande-1.63636280

https://www.dt.se/2021-12-22/regionen-infor-vaccinkrav-blir-val-kallad-nazist-nagra-ganger-till

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2021/12/fler-smittskyddsatgarder-infors-den-23-december-2021/

https://www.svt.se/nyheter/nyhetstecken/teliachefer-frias-aven-i-hovratten-2

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zGW5Mr/sa-oste-regeringen-pengar-over-it-jattarna–men-jobben-forsvann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.