10 december 2023

MYNDIGHETER SOM INTE ÄR TRANSPARENTA DÖLJER NÅGOT

Likt Regeringen i Sverige, som vägrar att lämna ut handlingar till Coronakommissionen, vägrar också myndigheter i andra länder att göra detsamma. 

I USA lyckade organisationen, ”Public Health and Medical Professionals for Transparency”, genom stämningsförfarande i domstol, få ut det underlag som låg till grund för FDA:s godkännande av Pfizers Comirnaty. FDA – The Food and Drug Administration, hävdade att de behövde 75 år för att kunna lämna ut alla dokument. Men domstolen beordrade dem att istället göra det med en takt om 55 000 sidor per månad, under åtta månader. Domen föll 2022-01-06 och dokumenten har redan börjat släppas.

Det finns även ytterligare organisationer i USA, som arbetar med att begära ut handlingar, som kan ge en mer fullständig bild om corona och myndigheternas agerande och beslut. En av dessa är  USRTK – U.S. Right to Know, som nu stämt NIH – National Institutes of Health. Likt FDA, hävdar även NIH, att de behöver väldigt lång tid för att lämna ut de begärda handlingarna, dock ”bara” 30 år.

När myndigheter aktivt döljer handlingar för allmänheten – som de existerar tack vare, handlar det som regel inte om något annat än ren och skär korruption.

Min personliga uppfattning gällande detta, är att politiker och tjänstemän som medverkar till sådant, skall bytas ut och sitta i fängelse, för att uttrycka mig civiliserat.

USRTK har bland annat begärt ut följande:

– Communications between the NIH and a U.S. group called the EcoHealth Alliance, which has received tens of millions of dollars in U.S. government funding, and has partnered with and funded China’s Wuhan Institute of Virology. The record requests seek EcoHealth grant applications, progress reports, funding agreements, and related documents.

– Communications between the NIH and the Wuhan Institute of Virology.

– Documents regarding NIH’s Rocky Mountain Laboratories.

– Documents regarding the “Preventing Emerging Pathogenic Threats (PREEMPT) Program,” which is part of the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA).

Communications between the NIH and the World Health Organization concerning the origins of COVID-19.

Detta är USRTK:s andra stämning mot NIH angående ursprunget av Covid-19.

”Vi har under snart två år blivit uppmanade att ”lita på vetenskapen” och att gå till våra myndigheter för att få fakta om Covid-19, inklusive gällande hur viruset uppstod. Vi försöker ta reda på dessa fakta och lyfta fram dem i ljuset. Det är oklart varför NIH vägrar att hjälpa oss med detta

Än så länge vet vi att det inte ska krävas stämningar för att få reda på sanningen.”

Källor:

https://phmpt.org

https://www.washingtonexaminer.com/policy/healthcare/judge-scraps-75-year-timeline-for-fda-to-release-pfizer-vaccine-safety-data-giving-agency-eight-months

https://usrtk.org/biohazards-blog/why-we-are-suing-the-nih-for-covid-19-information/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.