8 december 2023

TILL OCH MED BILL GATES BACKAR OM ”VACCINERNA”

Nu har till och med Bill Gates gåt ut och sagt att injektionerna inte fungerar mot Omikron. I och med att Bill & Melinda Gates till stor del styr WHO, då de sedan länge varit en av de allra största bidragsgivarna – större än nästan alla länder på jorden, förutom två, lär de snart följa efter och då även Folkhälsomyndigheten och Regeringen.

Detta innebär naturligtvis inte att Gates har släppt tanken på att sälja injektioner till alla, likt han lyckade att sälja operativsystemet Windows till nästan varenda en i världen. Nu handlar det istället om att ta fram en annan sorts injektion mot covid-19, som man bara behöver ta en gång per år …

Men givetvis kommer det regelbundet garanterat att behövas åtskilliga ”säkerhetsuppdateringar”, precis som för Windows. 

Varför dumpa en bevisligen fungerande strategi?

Naturligtvis kommer hans lydiga återförsäljare, Regeringen och Folkhälsomyndigheten, att i vanlig ordning, även vara licensierade och exklusiva distributörer även av dessa, och i vanlig ordning ta allt ansvar för alla biverkningar. 

Skattebetalarna har redan nu lovat att de gärna vill betala ännu mer och vill inget hellre än att fortsätta vara försökspersoner.

Källa:

https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/vaccines-not-durable-omicron-might-turn-covid-19-endemic-bill-gates_4215163.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2022-01-16&mktids=9f85c5273350ed779734aab49ddacd77&est=HwykudBAaWL0j0amX%2BuPVSbkQN1RG5%2FbnHFIUxODSwoR2D4nlMyQg9CwcKK5L0nDrvxD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.