3 oktober 2023

FHM ÖVERRASKAR I SLUTSPURTEN I ÅRETS COVIDIOT – INGEN SKILLNAD I SMITTSPRIDNING MELLAN ”VACCINERADE” OCH ”OVACCINERADE” ENLIGT MYNDIGHETENS EGEN STATISTIK – SKUNK-UFFE PISSFÖRBANNAD

Regeringen uppger sig ha infört vaccinbevis för att minska smittspridning.

Region Blekinge, Region Dalarna och Region Kalmar, samt fler regioner, har infört vaccinationskrav i olika grader för personalen, och har uppgett sig göra detta för att minska smittspridning.

SF Bio har också enligt uppgift, infört ”vaccinationsbevis”, som krav för den som vill gå på bio. De har också uppget sig göra detta för att minska smittspridning.

På Folkhälsomyndighetens webbsida, påstås följande om ”vaccinationerna” mot covid-19:

”Vaccination skyddar effektivt mot att bli svårt sjuk eller dö i covid-19. Det skyddar även mot att bli smittad och att smitta andra. Inget vaccin ger ett hundraprocentigt skydd därför gäller fortsatt de allmänna råden om att stanna hemma och testa sig om man har symtom på covid-19.”

Det är således uppenbart att det är just Folkhälsomyndigheten, som är, ”the mastermind”.

Om Folkhälsomyndigheten har rätt i att ”vaccinationerna ” skyddar mot smitta, borde ”ovaccinerade” följaktligen smittas mycket oftare.

Den logiskt tänkande människan – den där för myndigheter jobbiga personen, funderar här på, om det skulle kunna vara så, att en ”vaccinerad” blir mindre sjuk, kanske rent av till och med symptomfri, smittar den då mindre, eftersom den då ovetandes kanske går till arbetet och sedan går på bio – efter att ha visat upp sitt ”vaccinbevis” i kassan?

Den biobesökande och förmodat osårbara injicerade, sätter sig sedan i en fullsatt biosalong, skrattar för fullt och börjar även hosta några gånger – på grund av popcorn, som råkat hamna i luftstrupen. För att inte detta ska kunna medföra någon extra smittspridning, måste så klart Folkhälsomyndigheten och Regeringen, anse att ”vaccinerade”, inte ens smittas i normalfallet

Folkhälsomyndighetens senaste rapport, säger däremot något helt annat. 

”Antalet ovaccinerade fall ökade med 57 procent och antalet vaccinerade fall ökade med 142 procent. Av de bekräftade fallen vecka 52 var 15 597 ovaccinerade, vilket motsvarar 26 procent.”

Sveriges befolkning var 10 443 100 den 1 november 2021. Av detta följer att de ”ovaccinerade” utgör en dryg fjärdedel, 25.5%. Således verkar det inte vara någon skillnad alls i smittspridning mellan ”vaccinerade” och ”ovaccinerade”.

En ökning på hela 142%, verkar imponerande usel.

Jag killgissar här att prestigelöshet, inte var ett anställningskrav, för att få jobb på Folkhälsomyndigheten.

Hursomhelst, Skunk-Uffe, alias Ulf Berg (m), styrelseordförande för Region Dalarna, är pissförbannad och körde över sin Iphone 13, tretton gånger med sin Tesla när han fick höra om nyheten och avslutade med att runkbajsa på den.

Hans försök att befästa förstaplatsen i årets Covidiot – med hjälp av cancerkortet, blev som bortblåst efter Folkölsmyndighetens senaste utspel. Sannolikt efter åtskilliga sexpack med folkis och klädpoker med Lena Hallongrotta.

Hur ska det gå i denna nagelbitande tävling?

Skunkis har överraskat många gånger förr. 

Fortsättning följer. 

Källor:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/vaccination-mot-covid-19/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/globalassets/statistik-uppfoljning/smittsamma-sjukdomar/veckorapporter-covid-19/2021/covid-19-veckorapport-2021-vecka-52-final.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.