3 oktober 2023

KALIFORNIEN TAR NU IN CORONA-POSITIV PERSONAL

The California Department of Public Health utfärdade nya riktlinjer den 9 januari, som gäller till och med den 1 februari och innebär att sjukhusen nu får kalla in personal som testats positivt för covid-19, under förutsättning att de är symptomfria. De bör enligt riktlinjerna, så långt det är möjligt, främst arbeta med corona-patienter.

Bakgrunden till detta är en historiskt rekordhög personalbrist.

Tusentals vårdanställda stängdes av och avskedades under hösten 2021.

”Health giant Kaiser Permanente suspended more than 2,000 employees who were not vaccinated in October. Other California systems such as Santa Clara Valley Medical Center and Sutter Health also terminated or suspended their employees who weren’t vaccinated in the fall of 2021.”

Det förefaller inte orimligt att anta att de även, likt Italien, har stora problem med att ”vaccinerade” dessutom blir oftare sjuka.

Kanske kan det också vara så att de nu själva börjat tvivla på PCR-testens tillförlitlighet och ”vaccinernas” påstådda förträfflighet.

Undrar hur roligt det känns att behöva ringa in den personal som de stängt av eller avskedat och undrar hur många som ställer upp, utan att de bönar och ber och utan extra kompensation?


#regionstockholm, #regionuppsala, #regionsormland, #regionostergotland, #regionjonkoping, #regionkronoberg,#regionkalmar, #regiongotland, #regionblekinge, #regionskane, #regionhalland, #regionjh, #vastragotalandsregionen, #regionvarmland, #regionorebro, #regionvastmanland, #regiondalarna, #regiongavleborg, #regionvasternorrland, #regionjamtland, #regionvasterbotten, #regionnorrbotten, #folkhalsomyndigheten, #regeringen

Källa:

https://www.theepochtimes.com/california-says-covid-positive-health-workers-can-get-back-to-work-amid-shortages_4201840.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-01-09-3&utm_medium=email&est=JJ%2BjROkc4V7XT8A2JKIr8%2B%2BupQSISbPqXWLErC8vhl8M9JFrqx6gzHtBys%2F4lr3TjdgJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.