1 oktober 2023

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN TERRORISERAR BEFOLKNINGEN

Den 10 januari står det följande i pressmeddelandet från Folkhälsomyndigheten:

”Smittspridningen i landet ökar kraftigt och läget inom hälso- och sjukvården är mycket ansträngt. Allvarlig sjukdom har ökat kraftigt bland ovaccinerade. Även vaccinerade har på grund av omikron nu ett sämre skydd mot infektion, även om skyddet mot allvarlig sjukdom kvarstår som mycket gott. För att minska belastningen på hälso- och sjukvården införs fler tillfälliga åtgärder bland annat för restauranger, allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.”

Vid en första anblick, ser situationsbeskrivningen fruktansvärt ut, men redan ett par sekunder senare, har den normalbegåvade läsaren, som lärt sig att det numera inte går att lita på myndigheterna, själv kollat upp den verkliga beläggningen hos regionerna – som förvisso heller ej kan räknas som tillförlitlig.

Enligt Svenska Intensivvårdsregistret, är det Region Sörmland, Region Jönköping och Region Kronoberg, ”som just nu har flest coronapatienter på IVA per capita”, i hela Sverige.

Hör och häpna, Region Sörmland har totalt, hela FEM coronapatienter på IVA.

Region Gotland har det fruktansvärt höga antalet EN coronapatient på IVA.

Region Jönköping har hela SEX coronapatienter.

Region Kronoberg har otroliga TRE coronapatienter.

Visst låter det fruktansvärt?

Det är alltså den här kraftiga ökningen som Folkhälsomyndigheten pratar om. Vården måste verkligen gå på knäna nu och darra av skräck.

Folket hemma i stugorna, som väntar på injektion tre och fyra, och inte är kapabla att själva kontrollera uppgifterna, är däremot säkert livrädda.

Det är kriminellt vidrigt av Folkhälsomyndigheten att fortsätta med den här politiskt styrda cirkusen.

Har ni ingen heder och yrkesstolthet alls i kroppen eller tanke på alla de människor ni skrämmer upp?

Varför är ni inte öppna och ärliga istället?

Varför berättar ni inte att injicerade smittas i mycket högre utsträckning än icke injicerade? Eller menar ni på fullt allvar att Sverige skulle skilja sig mot Danmark när det gäller spridning av Omikron? Låter inte det lite konstigt?

Eller kanske berätta att den som tagit en injektion räknas som ”ovaccinerad”?

Eller att den som tagit två – men om det ännu inte gått 14 dagar efter sista sprutan – också räknas som ”ovaccinerad”?

Det här är inhemsk terrorism som ni utövar mot folket och jag hoppas innerligt att ni alla får livstids fängelse.

Källor:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2022/januari/fler-atgarder-infors-mot-den-okade-smittspridningen-av-covid-19/

https://www.svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.