1 oktober 2023

VI KLANTADE OSS

Danskarna imponerar mer för var dag. I fredags gick tidningen Extrabladet ut och granskade inte bara myndigheternas, utan även sin egen insats under ”pandemin”.

Det känns utomjordiskt att någon svensk tidning skulle kunna göra något liknande.

”UNDER NÄSTAN två år har vi, pressen och befolkningen – varit närmast hypnotiserade av myndigheternas dagliga coronatal.”

”Vi har inte varit tillräckligt vuxna när myndigheterna skulle ha avkrävts svar på vad det konkret innebär att människor läggs in på sjukhus med corona och inte på grund av corona. För det gör skillnad. Stor skillnad. För att vara exakt har de officiella sjukhussiffrorna visat sig vara 27 procent högre än den verkliga siffran för hur många som är på sjukhusen. bara för att de har corona. Det vet vi först nu.”

”DEN KONSTANTA mentala alarmberedskapen har slitit enormt på oss alla. Därför måste vi – pressen – också inse vår egen del i detta. Och vi har misslyckats.”

I Sverige fortsätter emellertid skräpjournalisterna att ösa på med samma lögner för att skrämma upp befolkningen och genom detta möjliggöra för injektionstillverkarna att maximera sina vinster – på befolkningens bekostnad, som i Expressen/GT alldeles nyligen:

”Östra Sjukhuset i Göteborg har under pandemin i snitt hanterat 2-3 födande som testat positivt för covid. Men i måndags efter julledigheten skedde något särskilt. 

Deras covidavdelning för förlösande var full. 

– Då var varenda patient på avdelningen positiva för covid, säger Shabnam Ronaghi, som är vårdenhetschef för förlossningen.

Totalt elva födande låg då på avdelningen, som är en av tre förlossningsavdelningar på sjukhuset.

– Det har ju ökat i hela samhället, säger Ronaghi.

Det plötsligt höga antalet föranledde Östra sjukhuset att berätta om läget på sin Instagram:

”För första gången sedan pandemins start har vi en hel förlossningsavdelning med födande som testats positiv för covid-19.”, skrev de.”

Källa:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/vi-fejlede/9072013

https://www.expressen.se/gt/avdelningen-full-av-smittade-fodande/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.