8 december 2023

BRITTISK STATISTIK VISAR DUBBELT SÅ HÖG DÖDLIGHET HOS INJICERADE I GRUPPEN 10-59 ÅR – ÅTERPUBLICERAT DÅ FACEBOOK SPRED DESINFORMATION GENOM ATT FALSKELIGEN PÅSTÅ ATT DET INTE VAR SANT, VILKET OCKSÅ HÄR BEVISAS

Detta inlägg är återpublicerat och uppdaterat då Facebook markerat inlägget som falskt på Facebook. 

Som straff för att Facebook satte en stor ruta över inlägget – som påstod att uppgifterna var falska, har jag utökat inlägget med att i slutet inkludera en faktagranskning av Facebooks, Pfixers och Mordernas faktagranskare, ”Logically” – för att fler skall kunna se hur lömska, agendastyrda och opålitliga dessa fact-checkers i verkligheten är. Deras enda syfte, är att bedriva opinion genom det stora propagandamaskineri som de alla är en del av.

Utöver detta, har jag även tagit bort den bild som triggade FB:s AI på inlägget på Facebook. Här finns dock bilden kvar, eftersom det är jag som bestämmer här.

Det är således nu säkerställt att det definitivt är jobbigt för myndigheterna världen över, nu när verkligheten även syns i den officiella statistiken, som senast för USA, Indien och Skottland, utöver de hundratals vetenskapliga studier, som funnits tillgängliga länge – och inte kommit från läkemedelsföretagen eller dess kriminella kumpaner. Enligt statistikuppgifterna – länkar finns i de tidigare artiklarna på webbplatsen ovan, har den förtida dödligheten ökat med 40%. Av dessa har den absoluta majoriteten av dödsfall inte orsakats av covid – detta är fakta – som Facebooks faktagranskare inte bestred. Detta är viktigt att observera.

Kanske den här extrema ökningen av förtida icke-covid-relaterad dödlighet, världen över, är något att fundera över för de som är injektionsextremister, som Region Dalarnas Obersturmführer Ulf Berg (m) och hans gelikar i bland annat Region Blekinge och Region Kalmar och icke minst Lena Hallengren? Det skulle vara oerhört förvånande om inte svensk statistik – när den blir tillgänglig, också kommer att visa på något liknande. Om den gör det, kommer ni verkligen att sitta i skiten, om ni fortsätter med ert tvång under ekonomiska hot för era vårdanställda.

Nu har det även tillkommit statistik från Storbritannien – från staten, som också visar att ”vaccinerade” under 60 år har avsevärt högre dödlighet än ovaccinerade.

Enligt statistik från den brittiska staten, är antalet dödsfall per 100 000 invånare i åldrarna 10-59 år, ungefär dubbelt så hög bland injicerade britter, jämfört med icke injicerade britter, sedan maj 2021. Det är för övrigt i överensstämmelse med övrig statistik som enligt ovan offentliggjorts av myndigheter i Skottland och USA, samt försäkringsbolag i USA och Indien.

Trots denna massiva bevisning, hade Facebook den kriminellt dåliga, ryggradslösa och korrupta smaken att täcka över mitt inlägg med en ruta som lät göra gällande att mitt inlägg var osant, dvs innehöll falsk information.

Facebooks fact-checker var Logically. Deras manipulativa ”granskning” – som alltid ”råkar” komma fram till slutsatsen att injektionerna är toppen för alla och helst borde ätas till frukost, finner du här: https://www.logically.ai/factchecks/library/44275aad.

Observera till att börja med, att Logically inte nämner ett enda ord om den övriga statistiken, som bara den borde vara viktig att lyfta fram.

Bilden som jag delade, triggade FB:s AI, som då påstod att inlägget var falskt, dvs att dödligheten INTE skulle vara högre för injicerade än icke injicerade. 

Den som läser ”faktagranskningen”, kan däremot inte finna något bevis alls som säger att dödligheten per 100 000 injicerade för injicerade respektive icke injicerade inte är korrekt, vilket de givetvis också själva vet. 

Men, eftersom sådana här inlägg kan vara oerhört skadliga för Facebook, Pfixer och Morderna med flera, försöker de istället köra med en riktigt dålig bortförklaring, om att de injicerade i genomsnitt är mycket äldre – och att de därför i högre utsträckning dör av covid-19. Det sistnämnda väcker naturligtvis ännu fler frågor – som att till och med faktagranskaren Logically ifrågasätter injektionernas effektivitet:

”For starters, keeping the selective rollout of vaccination in mind, the two datasets cannot be used to measure the vaccine’s effectiveness. As older people are more at risk for severe outcomes from COVID-19, they were prioritized in the vaccination campaign. 

The ONS report that Berenson refers to explicitly states that for the 10-59 age group, the fully vaccinated people are on average older than the unvaccinated. In addition, older people have a higher COVID-19 mortality rate. Therefore, the ONS cautions that this increases ”the mortality rates for the vaccinated population compared to the unvaccinated population.” 

Observera här att de inte ger några siffror för att påvisa hur stor andel av de injicerade som är äldre. Om det förelåg en stor skillnad, skulle de naturligtvis ha lyft fram den i siffror. Emellertid, i Storbritannien, liksom Sverige, har det oavsett injicerats friskt i alla åldrar, varför detta argument sjunker ihop likt en sufflé – om man öppnar ugnen för tidigt. 

Dessutom, om injektionerna fungerar, borde väl inte de injicerade dö, särskilt inte i åldrarna från 59 år och nedåt?

Det är således uppenbart att den här faktagranskningen, liksom många andra, handlar om att försöka kontrollera opinionen mot injektionerna.

Avslutningsvis är faktagranskningen från Logically inte alls logisk. 

#regionstockholm, #regionuppsala, #regionsormland, #regionostergotland, #regionjonkoping, #regionkronoberg,#regionkalmar, #regiongotland, #regionblekinge, #regionskane, #regionhalland, #regionjh, #vastragotalandsregionen, #regionvarmland, #regionorebro, #regionvastmanland, #regiondalarna, #regiongavleborg, #regionvasternorrland, #regionjamtland, #regionvasterbotten, #regionnorrbotten, #folkhalsomyndigheten, #regeringen

Källa:

https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland

https://cdn.substack.com/image/fetch/f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fbdca5329-b20b-4518-a733-fff84cc22124_1098x681.png

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.