1 oktober 2023

EN AV ITALIENS TRE FRÄMSTA INJEKTIONSEXTREMISTER BYTTE IGÅR SIDA

Samma dag, igår, 2022-01-05, när Italiens regering beslutade om vaccinationsplikt för alla över 50, ändrade sig en av Italiens tre främsta injektionsextremister, tänk Marcus Oscarsson och säger ”Obligation är anti-konstitutionell och galen”. (https://www.iltempo.it/politica/2022/01/05/news/obbligo-vaccinale-follia-medica-giuridica-andrea-frisanti-brutale-matteo-bassetti-a-favore-virologi-29998042/)

Furia Crisanti har länge varit en av de starkaste frontfigurerna för injektionsextremister och för inte så länge sedan var han en del av ”De Tre Ondskefulla” tillsammans med två andra två pro-injektions-megafoner, Bassetti och Pregliasco, och sjöng en omgjord julsång ”Yes Yes Vaccination” under julen 2021 från låtarna på Jingle Bells. (https://www.open.online/2021/12/20/covid-19-crisanti-bassetti-pregliasco-jingle-bells-vaccini-video/)

Dessa män kommer att betala för skador och lidande som de har orsakat för den italienska befolkningen, och lögner som de har spridit. Och det kommer inte att räcka med att säga, ”jag gjorde bara mitt jobb”. Nazistiska officerare sa detsamma.

(Tack Johanna!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.