1 oktober 2023

NI ÄR MÖRDARE AV UNGA FRISKA MÄNNISKOR ERA JÄVLAR!!!

Det här är ännu ett av injektionernas många offer, som Regeringen är ytterst ansvarig för, liksom Folkhälsomyndigheten och Läkemedelsverket och för den delen även Facebook, Google, Media och Youtube, som gjort allt de kunnat för att dölja all annan information som inte säger att injektionerna är bra.

Vad som gör det ännu värre, är att svenska myndigheter dessutom till och med tvingat och fortfarande tvingar människor att injicera sig, för att kunna få behålla sin ekonomiska försörjning.

Hur många ytterligare skall behöva krävas och hur många kommer att dö av de som Sveriges Regioner och Kommuner tvingar att injicera sig med det här giftet för att kunna betala hyra och mat? Ni har till och med attackerat de som studerar och går på praktik.

VAD NI HAR GJORT ÄR OFÖRLÅTLIGT!!!

NI ÄR MÖRDARE ERA JÄVLAR!!!

Nedan följer ett inlägg från Facebook av Therese Viklund, som förlorade sin bror:

Nu kommer jag att lägga upp det enda som kanske, men i dagsläget vet jag faktiskt inte om det kommer att väcka förståelse kring allt jag känner och försöker hantera kring min brors bortgång av az sprutan och detta djävulska v-pass.

Det tar på mina krafter, men jag kommer inte att ge mig. Tystnar jag, dör nog en del av mig också.

Detta hände min bror och detta satt jag och såg på timme efter timme.Jag lyssnade på dina andetag. Jag bevittnade en ohyggligt hantering från personalen, hur du då kramade min hand då de bryskt bytte ditt bandage och sydde din svål.

Du kved, så du kunde uppbarligen känna smärtan och jag tänker än idag på hur avtrubbad personalen var som inte ens förklarade för mig vad som skulle ske. Gav mig en chans att ev lämna rummet, då hade jag sluppit dessa minnen som aldrig kommer att försvinna eller blekna.

De hälsade inte ens på mig då de kom in.Han var redan död i deras ögon. Detta är mina bilder. Det här traumatiska viftas nu bort som hälsoskäl till att jag inte vill ta vaccinet. Från läkare som inte ens träffat mig. Inte en enda gång har min (fd) läkare frågat : Hur mår du? Sover du? Äter du? Får du stöd med det traumatiska, din sorg?Vad kan jag hjälpa dig med?

Bara påtryckning att jag kan ta Pfizer istället. Vet att jag kommer att få frågan varför fotograferar man detta hemska. Jag har en syster som bor i andra ändan av Sverige som önskade bilder då hon ju inte kunde sitta med honom.

Bilder av verkligheten var viktigt för hennes del, istället för egenskapande.Alla mina ord som landar här är ett skrik på hjälp. En del av sorgeprocessen som nu störs av all annan hets och diskriminering.

Inatt drömde jag att jag fick provligga min egen kista. Den var slarvigt monterad,skrapade bort lim i fogarna, den var körsbärs färgad och utan madrass och tyg…hade lite svårt att somna om efter det.

Varför gör jag allt detta ? Jo för att överleva ….För att visa att det hänt och händer andra. För att visa att myndigheterna tar Ingen hänsyn till de som inte vill el kan ta sprutorna och intyget pga hälsoskäl är ytterligare en lögn från FHM och regeringen.

Det är ok att dela mitt inlägg. Nu får det vara nog, då ingen i MSM (förutom Folkbladet, kommer en artikel innan jul) vill ta upp detta.

Har kontaktat tidningar och Uppdrag granskning, men får inga svar så nu är det bara min egen röst som på detta sätt vill nå ut.

#skr, #vardforbundet, #unionen, #ambulansforbundet, #SverigesArbetsterapeuter, #SverigesTandlakarforbund, #Psykologforbundet, #farmaciforbundet, #kommunal, #lakarforbundet, #Fysioterapeuterna, #ssr, #vision, #lystra, #riksnarr, #regionstockholm, #regionuppsala, #regionsormland, #regionostergotland, #regionjonkoping, #regionkronoberg,#regionkalmar, #regiongotland, #regionblekinge, #regionskane, #regionhalland, #regionjh, #vastragotalandsregionen, #regionvarmland, #regionorebro, #regionvastmanland, #regiondalarna, #regiongavleborg, #regionvasternorrland, #regionjamtland, #regionvasterbotten, #regionnorrbotten, #folkhalsomyndigheten, #regeringen

2 thoughts on “NI ÄR MÖRDARE AV UNGA FRISKA MÄNNISKOR ERA JÄVLAR!!!

  1. Jag tycker Du gör helt rätt 🙏🏼
    Jag skulle göra samma sak. Du har mitt fulla stöd i detta. Jag hjälper Dig att dela. Att bli behandla på ett sådant sätt är skrämmande. Vi lever i 2022 och människor blir så fruktansvärt behandlade. Detta är det värsta vi har skådat och människor har blivit helt avtrubbade. Jag vill inte att någon skall få leva ett sådant liv! Skall vi acceptera detta lidande utav att se mänskligheten försvinna framför våra ögon utan att göra något. Var har empatin tagit vägen. Var är kärleken till våra medmänniskor. Jag kommer att kämpa för att dessa människor som inte håller sig till sanningen, får det de förtjänar. Respekten är helt borta girighet och pengar går hand i hand med dessa människors fasansfulla ondska. Nu är det STOPP ! Tack

  2. Tack för du kämpar, jag jobbar gärna med dig, inte klokt vad som händer, mörkertalet är ju helt absurt,har själv tre personer efter dos tre på de sista veckorna som gått samma väg som din bror ❤️🏴‍☠️🧐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.