28 september 2023

TV-PROGRAM OM DEN DANSKA FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN, SSI:S SKRÄMSELPROPAGANDA OCH ATT DE VISSTE ATT ”VACCINERNA” INTE FÖRHINDRADE SMITTA MEN FOLKET VAR SÅ BEGEISTRADE SÅ VI HADE SVÅRT ATT KOMMUNICERA FRAM DET

Lyssnar ni nu då, era korrupta och fascistiska injektionsextremister som går emot både vetenskap, mänskliga rättigheter och gällande arbetsrätt och dessutom fattat ett så korkat beslut, som massivt ökar smittspridningen, kraftigt minskar patientsäkerheten, skadar personalen och permanent förstör människors förtroende för och tilltro till myndigheter?

SÄG UPP ER ALTERNATIVT AVGÅ OM NI ÄR POLITIKER!!!

#vardforbundet, #unionen, #ambulansforbundet, #SverigesArbetsterapeuter, #SverigesTandlakarforbund, #Psykologforbundet, #farmaciforbundet, #kommunal, #lakarforbundet, #Fysioterapeuterna, #ssr, #vision, #lystra, #riksnarr, #regionstockholm, #regionuppsala, #regionsormland, #regionostergotland, #regionjonkoping, #regionkronoberg,#regionkalmar, #regiongotland, #regionblekinge, #regionskane, #regionhalland, #regionjh, #vastragotalandsregionen, #regionvarmland, #regionorebro, #regionvastmanland, #regiondalarna, #regiongavleborg, #regionvasternorrland, #regionjamtland, #regionvasterbotten, #regionnorrbotten, #folkhalsomyndigheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.