10 december 2023

SUPERSPRIDAREVENT PÅ FÄRÖARNA – ALLA TRIPPELINJICERADE – 21 AV 33 SMITTADE

Det börjar nästan bli tröttsamt att läsa om injektionernas ineffektivitet.

Men eftersom Sverige uppenbarligen har en mycket stor mängd fascistiska och sinnesslöa tjänstemän, som trots dessa artiklar, tvingar anställda att injicera sig med ett helt nytt mRNA-preparat – för att kunna behålla sin tjänst eller få arbete eller till och med studera och praktisera, kommer jag att fortsätta skriva och rapportera om allt jag läser, dygnet runt.

Enligt Jyllandsposten 2022-01-04, smittades 21 av 33 trippelinjicerade av Omikron på Färöarna på ett möte under början av december förra året. Samtliga var trippelinjicerade och hade fått sin booster inte senare än 2.5 månader innan mötet och alla hade dessutom testats negativt strax före mötet. Säkerligen med det kostsamma och mycket oprecisa PCR-testet.

Detta styrker ytterligare den danska studie som kom i slutet av december, där injicerade löpte upp till nästan dubbelt så hög risk att smittas jämfört med icke injektionsförgiftade.

Får du in det i din tjocka skalle nu Ulf Berg (M) styrelseordförande för Region Dalarna, samt dina andra lågbegåvade kollegor som tycker lika på Sveriges regioner och kommuner? Eller ska ni fortsätta skada vårdpersonalen?

Och nej, injektionerna är fortfarande inte alls säkra eller ens fungerande.

Det finns massor med forskning som säger något helt annat än den propaganda som Pfixer och Morderna finansierat. Jan Malmberg har som exempel sammanställt över 200 vetenskapliga artiklar – som alla säger motsatsen mot vad svenska myndigheter försöker göra gällande, liksom Marcus Oscarsson och Lena Mellin med flera – som alltid går maktens ärenden. Den som vill sluta vara hjärntvättad, hittar hans sammanställning här: https://www.janmalmberg.com/vetenskapliga-studier-om-sars-cov-2-giftinjektionernas-toxicitet-och-biverkningar-version-8/

Källor:

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13596796/faeroesk-supersprederevent-alle-smittede-havde-modtaget-boostervaccine/

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.