10 december 2023

PERSONAL INOM RÄTTSVÄSENDET I ITALIEN SOM AVSTÄNGTS UTAN LÖN PÅ GRUND AV INJEKTIONSVÄGRAN – ÅTERINKALLAS PÅ GRUND AV ATT DE INJICERADE ÄR SJUKA

Det är svårt att inte låta bli att undra över om Obersturmführer Ulf Berg (m) styrelseordförande för Region Dalarna, fått uppslaget till sin fascistiska och Dr. Mengele-inspirerade beslut om injektionstvång från Italien – fascismens vagga och haft det som förebild.

Men för eller senare, kommer alltid verkligheten ikapp, som den gjorde för Adolf och den övriga ledningen i Führerbunkern. Då kan det komma att kännas lite jobbigt. Men allra jobbigast borde det vara för Die Führer – Frau Magda, som med järnhand styrt över DSDRS – Den Socialistiska Dummokratiska Republiken Sverige sedan hon tog över makten. Kommer hon att stoppa Obersturmführer Ulf Berg eller riskera att gå samma väg? Eller är det rent av Magda som beordrat Ulf att genomföra detta som ett första försök? De fascistiska vindarna stormar onekligen över hela världen, så det här är en riktig nagelbitare. Det är inte helt enkelt att lista ut vem som är ansvarig för vad.

Hursomhelst, nog talat om militärstrategier och kanske lite politik. I Italien har det nu visat sig att all den personal som avstängts, och utan lön dessutom – för att de inte ville delta i Dr. Mengeles efterträdares, Dr. Faucis experiment, har nu behövts återinkallas, då giftinjektionerna visade sig verka alldeles för snabbt.

Rättsväsendet i Italien kämpade länge med att bara använda injicerad personal – men problemet med injektionerna – är inte bara att de fungerar dåligt, utan att de även gör att de injicerade blir sjuka oftare än icke injicerad personal. För att kunna upprätthålla lag och ordning i Italien, har rättsväsendet därför nu blivit tvungna att återinkalla den personal som de hade placerat i husarrest. Det i sig måste ju ses som ett monumentalt magplask för alla fascistiska idioter som förespråkar injektionstvång. Kriminella uppges dock ha fått behålla sina ersättningar, vilket säkerligen också gäller för intagna i DSDRS. Kriminella kan ju bli arga och hotfulla och då gäller sedan gammalt alltid lågaffektivt bemötande i Dummokraturen, gärna i kombination med saft och bulle eller pizza med extra allt.

https://www.sicilianews.it/forze-dellordine-sospesi-perche-senza-vaccino-ma-richiamati-per-far-fronte-allemergenza-sanitaria/

Sjukvården i Italien har också tillämpat samma ytterst oetiska och ovetenskapliga förfarande gällande sin personal. Resultatet blev även där detsamma och sjukhusen har nu fått krypa till korset och börja återinkalla icke injicerad personal. Således väntar säkerligen samma fiasko även i DSDRS.

https://www.ilrestodelcarlino.it/padova/covid-primari-medici-no-vax-tornino-lavorare-1.7134749

Jag skulle avslutningsvis vilja säga detta till Obersturmführer Ulf Berg och Die Führer – Frau Magda, men jag är ju bara en vanlig människa och det känns tveksamt om Adolf hade varit öppen för att lyssna ens under slutet i sin Führerbunker.

#skr, #vardforbundet, #unionen, #ambulansforbundet, #SverigesArbetsterapeuter, #SverigesTandlakarforbund, #Psykologforbundet, #farmaciforbundet, #kommunal, #lakarforbundet, #Fysioterapeuterna, #ssr, #vision, #lystra, #riksnarr, #regionstockholm, #regionuppsala, #regionsormland, #regionostergotland, #regionjonkoping, #regionkronoberg,#regionkalmar, #regiongotland, #regionblekinge, #regionskane, #regionhalland, #regionjh, #vastragotalandsregionen, #regionvarmland, #regionorebro, #regionvastmanland, #regiondalarna, #regiongavleborg, #regionvasternorrland, #regionjamtland, #regionvasterbotten, #regionnorrbotten, #folkhalsomyndigheten, #regeringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.