8 december 2023

PARIS INFÖR MASKTVÅNG UTOMHUS PÅ GRUND AV OMIKRON

Med anledning av Omikron och ett stort antal smittade, men endast ett fåtal döda i hela världen, inför Paris masktvång och böter på 135 euro per tillfälle.

Robert Malone – upphovsmannen bakom mRNA-teknologin, hävdar däremot att Omikron är en julklapp, som kan ge bestående immunitet åt alla, med milda symptom.

Men det gör så klart inte injektionsfabrikörerna särskilt glada.

”(Planet Today) Three weeks after it was first reported in the United States, the omicron variant of the Wuhan coronavirus is now the most dominant strain in the country. Despite the renewed panic that it gave government officials, the inventor of the mRNA technology behind the Pfizer and Moderna vaccines believes that it may be a “Christmas present” for everyone.
(Article by Mary Villareal republished from NaturalNews.com)

Speaking at an interview, Dr. Robert W. Malone explained that while the original SARS-CoV-2 (the virus that causes COVID-19) settled in the lungs, new studies still under peer review indicate that the omicron variant settles in the upper respiratory tract, making it more transmissible, but less virulent – and less deadly.

Malone said that the new variant could act as a live attenuated virus vaccine because it produces mild symptoms and give natural immunity to COVID-19 in general.

South African officials also reported that only 1.7 percent of identified COVID-19 cases were admitted to hospitals in the second week of infections during its fourth wave, compared with 19 percent in the same week of the third wave (delta).”

Källor:

https://www.france24.com/en/europe/20211230-paris-mandates-wearing-masks-even-outdoors-starting-friday

https://www.planet-today.com/2021/12/mild-omicron-variant-may-be-christmas.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.