3 oktober 2023

INJICERA ER ELLER SLUTA JOBBA SÄGER ASSISTENSBOLAGET LYSTRA

Styrelseordförande för Region Dalarna, Ulf Berg (m) – som har gett nyfascismen ett ansikte och och även gjort sig till något av en riksnarr med sitt injektionstvång, har nu även fått med sig ett privat företag på sitt tåg på väg till arbetslägret – förlåt, mot undergången av sin egen politiska karriär, menar jag så klart.

Utöver att injektionstvång är oetiskt, oproportionerligt, går stick i stäv mot vad alla fackförbund säger – liksom till och med alla arbetsgivarorgansiationer, vad jag känner till, är det dessutom inte bara totalt verkningslöst, utan dessutom till och med kontraproduktivt. Detta då injicerade, enligt det den senaste forskningen, smittas i upp till nästan dubbelt så hög omfattning som icke injicerade, 76.5%, vilket innebär kraftigt försämrad patientsäkerhet.

Dessutom inte bara äventyrar de bägge organisationerna sin personals hälsa, utan kommer dessutom att skada den – genom de biverkningar som injektionerna orsakar.

Att Lystra, som likt Region Dalarna, lever på skattepengar, gör naturligtvis detta till något ytterst osmakligt, vedervärdigt och dessutom enligt ovan, exceptionellt korkat.

Om fackförbunden skall ha något fortsatt existensberättigande, måste de omedelbart utlysa lockout för alla anställda hos Region Dalarna och företaget Lystra.

Den som är brukare och anlitar Lystra eller Region Dalarna, bör givetvis omgående finna något annat företag med icke injicerad personal.

vardforbundet, #unionen, #ambulansforbundet, #SverigesArbetsterapeuter, #SverigesTandlakarforbund, #Psykologforbundet, #farmaciforbundet, #kommunal, #lakarforbundet, #Fysioterapeuterna, #ssr, #vision, #lystra, #regiondalarna, #riksnarr

Källor:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/vaccinera-eller-sluta-jobba-assistans-bolag-i-falun-sager-upp-ovaccinerade-anstallda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.