1 oktober 2023

I ITALIEN KRÄVS NU TRE INJEKTIONER FÖR KRYSSNING

För den som är i Italien och vill åka på kryssning, krävs det nu TRE injektioner. Den eftertänksamme inser naturligtvis att ”nu” betyder just nu i detta ögonblick. Imorgon kan det vara 4 som krävs.

För att inte riskera att framstå som anti-vaxxer, injicerar sig den injicerade ALLTID med det ytterligare antal ”boosters” som krävs. Det finns ingen övre gräns, oavsett hur många hundratals vetenskapliga artiklar som säger att injektionerna är skadliga. En riktig pro-vaxxer har alltid ”No limits” som motto, och skulle aldrig erkänna att han eller hon blivit lurad.

En riktig pro-vaxxer hatar också genuint människor som inte vill ta injektioner, eftersom dessa, enligt myndigheterna utgör ett hot mot alla injicerades hälsa.

https://www.ansa.it/liguria/notizie/2022/01/03/nave-da-crociera-con-passeggeri-positivi-attracca-a-genova_c9bbcfe0-53fb-4d9c-9c49-62cf0a0e66cc.html?fbclid=IwAR2J8f2gb7iPe0sV23ZT95Jk2Rfaoe4UTAfKLL1XyDFgEYdV3FERxYjSqqM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.