1 oktober 2023

DANMARKS STATSEPIDEMIOLOG – OMIKRON AVSLUTAR PANDEMIN – ALLT ÅTERGÅR TILL DET NORMALA INOM TVÅ MÅNADER

Danmarks chefsepidemiolog Tyra Grove Krause, sade i måndags att Omikron avslutar pandemin och att vi kommer att få tillbaka våra normala liv inom två månader.

Det har i alla fall inte att göra med att danskarna blev galet förbannade över att SSI – Danmarks motsvarighet till Folkhälsomyndigheten, på grund av politiskt tryck, överdrivit siffrorna under över ett års tid. Och inte heller att SSI visste att injektionerna inte stoppade smitta, men uppgav sig haft svårigheter att nå ut med det budskapet, då folket var så ”begeistrat”. Absolut heller inte den danska studien som visade att fullinjicerade löpte upp till 76.5% högre risk att smittas av omikron än icke injicerade.

skr, #vardforbundet, #unionen, #ambulansforbundet, #SverigesArbetsterapeuter, #SverigesTandlakarforbund, #Psykologforbundet, #farmaciforbundet, #kommunal, #lakarforbundet, #Fysioterapeuterna, #ssr, #vision, #lystra, #riksnarr, #regionstockholm, #regionuppsala, #regionsormland, #regionostergotland, #regionjonkoping, #regionkronoberg,#regionkalmar, #regiongotland, #regionblekinge, #regionskane, #regionhalland, #regionjh, #vastragotalandsregionen, #regionvarmland, #regionorebro, #regionvastmanland, #regiondalarna, #regiongavleborg, #regionvasternorrland, #regionjamtland, #regionvasterbotten, #regionnorrbotten, #folkhalsomyndigheten, #regeringen

Källor:

https://nyheder.tv2.dk/2022-01-03-ssi-vi-kan-have-vores-normale-liv-tilbage-om-to-maaneder

https://www.bt.dk/politik/ssi-har-bevidst-brugt-kunstigt-hoejt-corona-tal-i-over-et-aar-det-lugter-af?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1uWuzwTzVIJ-4JMlXb5U4UNWGe9YYZCg0HCD5vC9j3w-yK-Mc540Aflwk#Echobox=1641228595

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.