8 december 2023

TYSTNADSKULTUR LIKA HOTFULLT SOM COVID-19

Läsvärd artikel.

”Det är konstigt i Sverige idag att man belägger samhällsformer med vaccinpass i större utsträckning nu när dödstal per genomsnitt och vecka är extremt mycket lägre än för ett år sedan (2020 3 dec. sjudagars genomsnitt: 55 dödsfall, 2021 3 dec. sjudagars genomsnitt: 4 dödsfall) och där smittspridningen av covid-19 varit mycket mer än mindre än hälften från förra året. Tendenser visar att coronaviruset mildras men fortfarande sprids. Epidemiologer som påpekar sådan vetenskaplig fakta om att det är en naturlig utveckling stämplas idag plötsligt som antivaxxers. Det som sker idag utifrån covid-19 är konstigt i många avseenden.”

Källa:

https://patientmakt.wordpress.com/2021/12/07/tystnadskultur-lika-hotfullt-som-den-halsotyranni-som-utvecklas-utifran-covid-19/?fbclid=IwAR3wm–rEw1kGD_ndqF80355LENox5lgQ5q6ofJFI0wt9IaPHXcyH47UlTM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.