7 december 2023

NORSKA LÄKARE KRÄVER OMEDELBART INJEKTIONSSTOPP

Två norska läkare, Dr. Christian Coucheron och Dr. Heiko Santelmann, kräver nu omedelbart stopp för alla injektioner, då de uppges innehålla toxiska nanosubstanser som är otillåtna att använda på människor – utan endast i forskningssyfte och laboratorieundersökningar. Detta enligt det tyska företaget Biomol, som saluför substanserna, som tillverkas av företaget Cayman Chemicals.

De två läkarna har även anmält detta till Oslo Tingsrätt, för att ögonblickligen stoppa användandet. Åtminstone tills det kontrollerats huruvida läkarnas fynd är korrekt eller inte.

”Tillater meg å opplyse om at jeg i dag har levert en begjæring om midlertidig forføyning til Oslo Tingrett, for å få stoppet bruken av korona-vaksiner øyeblikkelig, til det har blitt undersøkt om mine funn på giftige stoffer i vaksinen er korrekt eller ikke.

Etter at FHI og SLV med Madsen har godkjent Pfizers vaksine Corminaty også for barn fra 5-12 år og innholdsstoffene ble offentliggjort i Felleskatalogen, har vi undersøkt litt på hva de to nano-partikler, ALC-0159 og ALC-0315 er for noe. Det kom som et sjokk å finne på produsentens websider, at disse stoffene IKKE måtte gis til mennesker grunnet toksisitet. ”

Läkarna avslutar med att hävda att detta är ett grovt brott mot läkemedelslagen och att de som varit involverade i detta, riskerar upp till tio års fängelse.

”Dette er et massivt brudd på legemiddelloven – alle personer som er involvert i disse vaksinasjonene, står overfor en fengselsstraff på opptil 10 år.”

Hos Biomol, finns följande varning under var och en av dessa substanser:

”Achtung

Nur für Forschungszwecke und Laboruntersuchungen: Nicht für die Anwendung im oder am Menschen!”

Källor:

https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0315-cay34337-25?fbclid=IwAR29g3l5mrnlFDnRU87iGKGmShniFVSaABsnviftQLgw8pS_2JGAK49xtkc

https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0159-cay34336-25?fbclid=IwAR3wyRzhleUUORO9sYGABXYx3_PBqJwS3aepKPq-gRwQEUctTFBv78m8GC4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.