10 december 2023

ULF BERG (M) – REGION DALARNA – ÖKADE SMITTSPRIDNINGEN MED ”VACCIN”-TVÅNG OCH ASPIRERAR NU PÅ FÖRSTAPLATSEN TILL 2021 ÅRS COVIDIOT – TIPS PÅ ÖVERRASKNINGSGÅVA MOTTAGES GÄRNA

Att först tvinga anställda att injicera sig för att kunna få arbete eller bibehålla sin försörjning och att därefter gå ut i media och Att först tvinga anställda att injicera sig för att kunna få arbete, bibehålla sin försörjning eller för att kunna vidareutbilda sig, och att därefter gå ut i media och gråta ut, är oerhört patetiskt Ulf Berg. Du är en obildad ynkrygg och dessutom en tvättäkta idiot, eftersom du genom detta, enligt en ny dansk undersökning och efterföljande dansk statistik, tvärtom har medverkat till att öka smittspridningen – istället för att minska den.

Detta då injicerade löper upp till nästan dubbelt så hög risk att smittas av Omikron mot icke injicerade, enligt en ny dansk studie.

Även den föregående Deltavarianten har i en studie från CDC (motsvarande Folkhälsomyndigheten i USA) visat sig kunna föröka sig i princip lika effektivt vid smitta oavsett vaccinationsstatus hos individen vilket innebär att vaccinimmuniteten sannolikt inte mildrar symtomen vid smitta som för den tidigare alfavarianten. Liknande virusmängder i kroppen innebär även att vaccinerade och ovaccinerade individer är ungefär lika smittsamma.

Jag vill därför gärna redan nu fråga, ”Hur känns det att vara Sveriges största COVIDIOT?”, men kan inte föregå utvärderingen helt innan den avslutats. 

Emellertid, eftersom Ulf mycket envist har agerat som han gjort – helt i strid mot vetenskapliga studier – och dessutom mot facket, är det ändå en omöjlighet att han inte skulle komma upp på prispallen. Eftersom den danska studien dessutom skriker ut att injektionerna allvarligt skadat immunförsvaret – och Ulf Berg därför genom sitt beslut och agerande – SKADAT de anställdas immunförsvar, säger jag därför redan nu:

Grattis Uffe – du har nu mycket goda förutsättningar att ta hem förstaplatsen för 2021 års största ovetenskapliga och antidemokratiska COVIDIOT hos Sveriges Regioner.

Priset kommer att utdelas av Covid-19-informationscentret.se så snart det mycket omfattande gransknings- och utvärderingsarbetet är avslutat.

1:a pris – Diplom och överraskningsgåva

2:a pris – Diplom och överraskningsgåva

3:e pris – Diplom och överraskningsgåva

Om möjligt, kommer prisutdelningen att videodokumenteras och förevigas upp på Covid-19-informationscentret.se.

För att ingen av de medicinskt obildade fascisterna på någon region skall känna sig förfördelad, utgår även ett enklare diplom till de som inte lyckades ta sig upp på prispallen, under förutsättning att de agerat för injektionstvång i någon form – och således gått emot både Vårdförbundet, Läkarförbundet och alla andra fackförbund. Även dessa kan komma att videodokumenteras under prisutdelningen.

Eftersom jag är en mycket upptagen person och dessutom inte är jättebra på det där med att tänka ut överraskningsgåvor, tar jag gärna emot tips av andra. Hittills har jag bara kommit på flytgödsel, en riktigt jävla hård käftsmäll – men det är ju tyvärr olagligt och en laminerad kattlakrits med strössel.

Källa och källor till stöd för att Ulf Berg är en COVIDIOT:

https://sverigesradio.se/artikel/starka-reaktioner-och-kritik-mot-ulf-berg-m-efter-forslaget-om-vaccinkrav

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3

https://ugebrev.dk/flashnews/ssi-fjerner-data-der-viser-at-langt-faerre-u-vaccinerede-end-vaccinerede-faar-omicron/

https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm

https://www.dt.se/2021-11-03/facken-sa-nej-till-vaccinkrav-man-kan-inte-forhandla-bort-en-grundlag

https://lawline.se/answers/kan-den-svenska-staten-tvinga-befolkningen-till-vaccination?q=vaccin

https://lagen.nu/1974:152#K2P6S1

https://lagen.nu/1994:1219

https://www.regiondalarna.se/kontakt/politiker/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.