10 december 2023

HALLANDSPOSTEN OCH SHOTLUCKAN GÖR NARR AV SIG SJÄLVA

Så ”classy” att Hallandsposten sprider något som mest påminner om mobbing av andra människor. När jag arbetade som lärare, upptäckte jag att alla mobbare hade lågt självförtroende. Många mobbare, var dessutom lågbegåvade och gav sig på de som de kände utgjorde ett hot. Att injicerade löper nästan dubbelt så hög risk att smittas av omikron mot icke injicerade, enligt en ny dansk studie, liksom att ny dansk statistik ger ytterligare stöd, gör dessutom er artikel till riktigt rolig lyteskomik.

Ni uppfyller bägge med råge den klassiska definitionen av en idiot. Dvs någon som försöker förstöra för andra, men ändå förstör mest för sig själv, utan att själv förstå det.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3

https://ugebrev.dk/flashnews/ssi-fjerner-data-der-viser-at-langt-faerre-u-vaccinerede-end-vaccinerede-faar-omicron/

Grattis SHOTLUCKAN och Hallandsposten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.