3 oktober 2023

KAN DET VERKLIGEN VERKLIGEN BLI DUMMARE ÄN SÅ HÄR?

”Fyra av fem som smittats med omikron i Danmark hade fått minst två doser vaccin. Flera smittades trots tre doser. Det framgår av en rapport som danska Statens serum institut publicerade på fredagskvällen.”

Klart att det krävs ännu fler injektioner när varken två eller tre injektioner hjälper och immunförsvaret dessutom skadats så mycket att de löper upp till nästan dubbelt så hög risk att smittas av Omikron som icke förgiftade – som alltså fortfarande har sitt immunförsvar intakt. Då måste ju verkligen självklart lösningen vara ytterligare injektioner. Jobbar de alla för Pfizer?

Eller hur snurrar kugghjulen i hjärnkontoret hos myndigheterna och hos forskare? Verkar det toppenbra att injektionerna ger ett rejält negativt skydd mot smitta? Verkar det vettigt, etiskt och ekonomiskt försvarbart att fortsätta lura och tvinga folk att ta giftinjektionerna?

Visst, folk i allmänhet kanske är dumma nog att fortsätta ta en spruta var tredje månad, så länge de nu lever. Men ändå, det verklar också vara väldigt många som förstått att det här inte handlar om att rädda liv överhuvudtaget.

Hursomhelst, Mattis Sällberg verkar ha en sådan råpanik för att försäljningen ska rasa, att det känns befogat att undra om det är någon som håller hans barn/fru/älskare/älskarinna/fleshlight under pistolhot?

Han kan väl inte på riktigt vara så obegåvad och helt sakna förmåga till logiskt tänkande? Och han kan heller knappast ha undgått att missa den senaste danska studien av över 5 000 personer?

Men citaten från honom i DN, verkar inte tyda på det, ALLS.

”Vad tänker du om att 56 personer har smittats efter att ha fått en tredje dos?

– Det är samma princip där. De blir mer sällan allvarligt sjuka. Sen vore det intressant att veta hur lång tid efter den tredje dosen de smittats. Det tar någon vecka innan immunförsvaret har aktiverats fullt ut, Säger Matti Sällberg.”

”Vad vet vi om vaccinets effekt mot omikron?

– De inledande studier som gjorts visar att antikropparna har en något lägre förmåga att neutralisera omikron. Men samtidigt ser man att en tredje dos av vaccinet från Pfizer/Biontech gör att man kommer upp i höga skyddsnivåer av antikroppar. Vaccinet kommer att fungera bra mot omikron, precis som mot andra varianter.”

Höga skyddsnivåer? Var det därför som injicerade med Pfizer löpte 76.5% högre risk att smittas än icke injicerade?

Hoppas att Polisen snart kan frita vad det nu må vara för något som hålls under pistolhot, så att han kan använda sin stora och/eller lilla ”hjärna”.

Källor:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/over-50-danskar-smittade-av-omikron-trots-trippeldos?fbclid=IwAR3xFAd9aFj74iMoQ-M7IG5sYpoNVy7vjMr2vptcEooyMRKuG42FfV4ucaA

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3

https://www.dn.se/varlden/3-av-4-danska-omikronfall-dubbelvaccinerade-skyddade-mot-allvarlig-sjukdom/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.