3 oktober 2023

VILKET JÄVLA TRYCK – 16 SMITTFALL PÅ DRYGT 10 MILJONER

Socialstyrelsen knusslar inte med dramatiken, utan formligen kaskadspyr ut den. 

”16 fall av den nya omikron-varianten har hittills bekräftats i Sverige. Alla utom ett har en känd resekoppling. Trycket på sjukvården ökar och Socialstyrelsen beskriver ökningstakten som oroande.”

Det låter onekligen som att sjukvården kommer att rasa samman vilken sekund som helst. Allt för att kunna införa nya restriktioner på uppdrag av politikerna, som inte längre står på folkets sida. Om så inte hade varit fallet, hade de även haft koll på att Omikron hittills verkar vara som en mild influensa, som riskfritt skulle kunna ge livslång immunitet och betydligt bättre skydd än injektionerna, som det krävs alltfler boosters av.

”Dr. Omar Hamada on Dec. 1 said that the Omicron variant of COVID-19 may provide natural immunity without inducing severe illness, as the symptoms so far resemble more of a “mild, common cold” in South Africa.”

Tänk om de hade varit lika alarmistiska när det gäller självmord, då det är 17 gånger fler i åldrarna 0-29 år som avlidit av självmord än av Kina-influensan under samma tid. 

Källor:

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2021/12/okat-covid-tryck-pa-sjukvarden-oroar/

https://www.theepochtimes.com/er-doctor-omicron-may-provide-natural-immunity-with-mild-symptoms_4139482.html?utm_source=newsnoe&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-12-05-2&est=oxrlV1zUItcEXBP9rfRUF7U0Sma3AbiirCi1agaG%2FsXUsfxEuC1e3I2Wj%2F%2BH%2Fsmt1kIf&fbclid=IwAR1dPAMC6xpsBAT__eFAABjenkxyzIiqh6Ku-kHcOEETMJPgH-2uCKPzJNA

https://www.frihetsverige.se/wp-content/uploads/2021/10/Bio-Medico-Legala-Natverket-remissvar-Socialdepartementet.pdf

https://www.socialstyrelsen.se/statistik-och-data/statistik/statistik-om-covid-19/statistik-over-antal-avlidna-i-covid-19/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/suicidprevention/statistik-om-suicid/

https://ki.se/nasp/sjalvmord-i-sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.