8 december 2023

SÖDERSJUKHUSET KAN ORDNA 24 PLATSER TILL NÄSTA ”VÅG”

Det känns verkligen betryggande att läsa i Läkartidningen att Södersjukhuset i Stockholm kan ordna fram helt otroliga 24 platser, nu när den fjärde dödsmördarinfluensavågen står inför dörren. 

”Nu när vi står inför den fjärde vågen skapar det ett lugn att veta att vi kan vårda ungefär 15 patienter på infektion, samtidigt som vi på 60 sekunder kan få fram 24 vårdplatser på flex-covidavdelningen. Jag är väldigt glad att den här avdelningen har kunnat komma till, den blir som ett bolster inför nästa våg.”

Det rejält tilltagna antalet om 24 platser, för Sveriges huvudstad, i ett län med futtiga 2 408 360 invånare i länet, visar med brutal övertydlighet, att pandemin inte bara är en riktigt pandemi – utan en av de allra värsta som mänskligheten någonsin skådat. En fruktansvärd folkmordspandemi, som med största sannolikhet kommer att fortsätta brutalslakta majoriteten av befolkningen, likt Digerdöden en gång gjorde. Förutom de som då tagit tillräckligt många doser av de finfina injektionerna från läkemedelsföretagen – som fungerar bättre och bättre ju fler man tar. Dessutom får de injicerad ett extra superduperbra skydd i form av den magiska amuletten – immunitetspasset. 

Max Lundqvist hittade också statistik som bekräftar hotet om den kommande avrättningsvågen jämfört med vanliga ”ofarliga” influensor.

Jag får inte alls den minsta lilla känsla av att media blåst upp Kina-influensan i onödan. 

Eller att våra duktiga, kompetenta och omutbara politiker heller skulle ha gjort det för den delen.

 Eller de kloka tjänstemännen på Folkohälsomyndigheten, förlåt Folkmordsmyndigheten, förlåt igen, Folkhälsomyndigheten menar jag så klart. Det är så irriterande när telefonen hela tiden ska försöka korrigera vissa ord. Oavsett, de är alla så sansade och balanserade, och skulle aldrig skapa panik i onödan. 

Jag kan då inte minnas att någon av dessa tidigare bidragit till att skapa panik kring Gretas domedagsscenario – som blev så populärt hos alla andra, men inte de våra. 

Det känns tryggt att tjänstemän och politiker i Sverige i allmänhet inte är styrda av känslor – utan vetenskap och fakta, och att de aldrig sätter sitt eget väl och förmåner framför väljarnas. Jag är övertygad om att Dalai Lama hela tiden haft Sveriges politiker och tjänstemännen på Folkhälsomyndigheten som förebilder. 

Jag har för mig att jag någon gång sett Dalai Lama hålla upp sin plånbok, som var tom på pengar, men full med bilder på bland annat generaldirektören för Folkhälsomyndigheten Karin Tegmark Wisell, Annika Strandhäll, Mona Sahlin, Per Bolund, Lena Millin och Matti Sällberg.

Källa:

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2021/12/flexibel-covidavdelning-ger-sos-mojlighet-att-stalla-om-snabbt/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholms_län

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.08.21260210v1.full-text

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.