1 oktober 2023

REGERINGEN DRIVER PÅ INFLATION, SKRÄCK OCH FÖRAKT

Den medicinskt inkompetenta och/eller korrupta Regeringen fortsätter att rasera demokratin, skapa skräck hos befolkningen och öka politikerföraktet till tidigare oanade höjder.

Enligt Läkartidningen, har Regeringen nu beslutat att ge ytterligare 200 miljoner kronor av skattebetalarnas pengar för att regionerna skall sätta ännu mera press på befolkningen att injicera sig och inte minst sin egen personal, likt Obersturmführer Ulf Berg (M) för Region Dalarna gjort med ”sin” personal. Andra fattiga regioner kommer givetvis att ta efter detta.

Regeringen fortsätter även att ersätta regionerna med ett schablonbelopp om 1 100 kr per PCR-test och 300 kronor per antigentest. Dessutom avsätter de 350 miljoner kronor för till exempel smittspårning för första halvåret 2022. Totalt får alltså skattebetalarna betala miljardbelopp för injektionscirkusen även under 2022, liksom försämrad köpkraft genom den inflation som blivit resultatet av ”pandemin”.

Det bör nu vara uppenbart, även för de mest sinnesslöa, att ”pandemin” handlar om pengar och egennytta, på skattebetalarnas bekostnad. För de globalister som bestämmer över politikerna, handlar det om kontroll, makt och att driva på inflationen, allt på bekostnad av folket världen över.

Kanske fackförbunden kan sätta stopp för dessa övergrepp mot befolkningen, men Regeringen/Socialdemokraterna, har garanterat sett till att göda fackpamparna rejält, så att det maximalt kan bli lite muttrande från de lokala organisationerna. 

Hade fackförbunden haft samma ryggrad som de ibland haft, för länge sedan, hade de enkelt stoppat detta och Socialdemokraterna hade varit på deras sida. Men idag, verkar alla politiker vara av samma skrot och korn och tillhöra den så kallade politiska adeln.

Källa:

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2021/12/ny-overenskommelse-om-vaccinationer-spikad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.