29 september 2023

ANTINGEN ÄR DE PÅ IVA IDIOTER ELLER ”ALLA” ANDRA

Numera dör nästan ingen på IVA av Kina-influensan, eftersom patienterna behandlas med steroider och anti-histamin – som är en beprövad behandling mot allergiska reaktioner. 

IVA verkar därför ha lärt sig att de som hamnar där, har fått en allergisk reaktion mot spikproteinerna – som bland annat kan orsaka inflammation i lungorna.

Således, antingen går det att bota allergier med mRNA-injektioner, eller så styrs Folkhälsomyndigheten, Regionerna, Regeringen och vårdpersonal i allmänhet, samt Facebook, av gravt intellektuellt handikappade sinnesslöa idioter – alternativt illvilliga personer, som både uppmanar och hotar befolkningen till att ta injektioner – som får kroppen att – under okänd tid och i okänd mängd, producera just dessa spikproteiner – som orsakar de svåra allergiska reaktionerna – även kallad svår covid-19.

Naturligtvis innebär detta att även vaccinpass också är ren idioti. Eller så är jag en oförskämd idiot, om det går att bota allergier med mRNA-injektioner. Vaccinpass och vaccinbevis är dock en ren idioti oavsett detta.

#Folkhälsomyndigheten, #Regeringen, #regionstockholm, #regionuppsala, #regionsormland, #regionostergotland, #regionjonkoping, #regionkronoberg,#regionkalmar, #regiongotland, #regionblekinge, #regionskane, #regionhalland, #regionjh, #vastragotalandsregionen, #regionvarmland, #regionorebro, #regionvastmanland, #regiondalarna, #regiongavleborg, #regionvasternorrland, #regionjamtland, #regionvasterbotten, #regionnorrbotten, #lakemedelsverket, #lakaruppropet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.