23 mars 2023

One thought on “MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 79 – DR SHANKARA CHETTY

  1. Sååå intressant och informerande.
    Inger till och med hopp. Om världens läkare insett samma sak, så skulle vi sluppit all denna vaccinering. Men som sagt, Agendan styr väl även dom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.