29 september 2023

MAKTGALNA OCH OKUNNIGA POLITIKER SPLITTRAR SVERIGE

Ulf Berg (M) är uppenbarligen både okunnig och maktgalen, som både går emot vetenskapen – som säger att injicerade smittar minst lika bra som icke injicerade. Dessutom går han till och med emot facket, vilket i alla fall historiskt, har varit en extremt dålig idé.

Maktfullkomlighet, särskilt i kombination med okunnighet, är oerhört samhällsfarligt. De som agerar på detta sätt, kommer att undergräva förtroendet för samtliga politiker under decennier.

”Från och med den 1 januari 2022 kommer regionens medarbetare förväntas uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis mot covid-19. Detta gäller för alla yrkesgrupper, både vid ny och befintlig anställning.

– Som vårdgivare och arbetsgivare ska vi göra allt som står i vår makt för att förhindra smittspridning, säger Ulf Berg (M), regionstyrelsens ordförande.”

”De fackliga organisationer, som deltog de i centrala förhandlingarna, förklarade sig oeniga med arbetsgivaren.”

Källa:

https://www.regiondalarna.se/press/nyheter-och-pressmeddelanden/vaccinationsbevis-mot-covid-19-infors-for-region-dalarnas-medarbetare/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.