28 september 2023

HAR REGIONER SATT SIN EKONOMI FRÄMST FÖRE RISKER DÅ DE FÅR MILJONER I BONUS JU FLER DE INJICERAR?


Är det orimligt att anta att regioner medvetet valt att bortse från riskerna med injektionerna, då de får miljontals kronor i bonus från Regeringen – av skattebetalarnas pengar, ju fler de injicerar?

Se överenskommelsen mellan SKR och Regeringen här, https://skr.se/skr/halsasjukvard/overenskommelsermellanskrochregeringen.1463.html

Varför skulle annars någon medveten bortse från 88 650 rapporter om misstänkta biverkningar, varav 8 260 allvarliga biverkningar, varav 343 dödsfall?

Enligt Region Uppsala, är det dessutom ännu värre, eftersom de hävdar att det är färre än 5% av alla allvarliga biverkningar som inrapporteras.

Att detta skulle ha förändrats plötsligt just nu, är en statistisk omöjlighet.

Att Regeringen, Regionerna och Kommunerna fortfarande inte reagerar över detta, trots att biverkningarna är fler än för alla de cirka 25 000 läkemedel och substanser som använts i Sverige under de senaste 12 åren, sammantaget, liksom fler än för alla vacciner som använts sedan 1965, är inget annat än ren ondska.

#Folkhälsomyndigheten, #Regeringen, #regionstockholm, #regionuppsala, #regionsormland, #regionostergotland, #regionjonkoping, #regionkronoberg,#regionkalmar, #regiongotland, #regionblekinge, #regionskane, #regionhalland, #regionjh, #vastragotalandsregionen, #regionvarmland, #regionorebro, #regionvastmanland, #regiondalarna, #regiongavleborg, #regionvasternorrland, #regionjamtland, #regionvasterbotten, #regionnorrbotten, #lakemedelsverket, #lakaruppropet

Källor:

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody2

https://www.lakemedelsverket.se/4af2ce/globalassets/dokument/behandling-och-forskrivning/coronavirus/misstankta-biverkningar/comirnaty-handlagda-rapporter-om-misstankta-biverkningar-2021-12-16.pdf

https://www.lakemedelsverket.se/4af2cd/globalassets/dokument/behandling-och-forskrivning/coronavirus/misstankta-biverkningar/spikevax-fd-covid-19-vaccine-moderna-handlagda-rapporter-om-misstankta-biverkningar-2021-12-16.pdf

https://www.lakemedelsverket.se/4af2e0/globalassets/dokument/behandling-och-forskrivning/coronavirus/misstankta-biverkningar/vaxzevria-fd-covid-19-vaccine-astrazeneca-handlagda-rapporter-om-misstankta-biverkningar-2021-12-16.pdf

https://regionuppsala.se/samverkanswebben/for-vardgivare/kunskapsstod/lakemedel/lakemedelssakerhet/biverkningar/rapportera-biverkningar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.