1 oktober 2023

FINALLY SOMEONE – A PROFESSOR OF PSYCHOLOGY WITH A MASTERS IN STATISTICS – WHO IS ABLE TO EXPLAIN *WHY* THE WORLD WAS STRUCK BY A MASS PSYCHOSIS REGARDING COVID: MASS FORMATION!

[UPDATE 2021-12-16 Found another, IMO even better/clearer interview with Professor Desmet:]

This Professor of psychology, thanks to his statistical skills, made early on, by April-May 2020, exactly the same observations as I did also by that time : the data on Covid impact did not concur with the established narrative on the dangers of Covid, nor the models used to predict future outcomes.

This video gives the most likely reason for why the world reacted as it did: no conspiracy, no bad intentions, but a psychological phenomenon that came about thanks to very favorable conditions.

Very worthwhile watch – in the first 20 min you get the picture.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.